Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες ΑΕΚ - Έλατος Ελάτης 3-2 | φωτο - βίντεο


Την δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα πήραν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης απέναντι στον ;Eλατο Ελάτης στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.


Ο αγώνας που έγινε το πρωϊ της Κυριακής στο Στρατιωτικό Γήπεδο ήταν μεγάλης σημασίας για τους κιτρινόμαυρους που έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία.




Οι Ελπίδες, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, πήραν την νίκη απέναντι στην δυνατή ομάδα της Ελάτης και συνέχισαν να ελπίζουν ότι θα σώσουν την κατηγορία αν και παραμένουν στην τελευταία θέση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32′ όταν σουτ του Γκέου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιάννης Μπέσας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Ελπίδες ισοφάρισαν στο 36′ με ατομική ενέργεια και πλασέ του Γιάννη Τσολακίδη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα  (40′) η Ελάτη ξαναπήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Χρήστου Δαλαμάνου μετά από σέντρα του Γ. Μπέσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 61′ με εύστοχο πέναλτυ του Γιάννη Τσολακίδη. Το πέναλτυ κέρδισε ο Σταυριανουδάκης σε τράβηγμα του Γκέου.

Στο 70′ ο Γ. Μπέσας βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έπιασε βρήκε το πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού των Ελπίδων και πέρασε άουτ.

Η λύτρωση για τις Ελπίδες ήρθε στο 81′ όταν μετά από κόρνερ του Κικίδη ο προωθημένος Αντώνης Αλατζάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-2.

Οι Ελπίδες είχαν την ευκαιρία να σιγουρέψουν την νίκη στο 87′ αλλά το σουτ του Μαθιουδάκη από πλάγια θέση βρήκε το κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Την ερχόμενη Μ. Πέμπτη (13-4-2017) οι Ελπίδες θα αντιμετωπίσουν τους Ακρίτες στο Λιάπειο Κοίλων στο αναβληθέν παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Β. Μαντζώλας): Ακριτίδης, Τσιφτσής, Κακούλης (46′ Μαθιουδάκης), Αδαμίδης, Αλατζάς, Μεχτερίδης, Κωδωνάς (67′ Μαλόκου), Κικίδης, Τρέβλας, Τσολακίδης, Σταυριανουδάκης (85′ Μπακόλας).

ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ: Γιάντσης, Ξανθόπουλος, Ντίνας, Κιουλτζής, Λαγόπουλος, Σ. Μπέσας, Σφαλίρας (56′ Τράτσκας), Γκούμας, Ιωά. Μπέσας, Δαλαμάνος, Γκέος.

Διατητής: Ζούγρας.
Βοηθοί: Πανυτσίδου, Μπακατάρη.

επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 
aekozanis.gr


Σχόλια