Προκριματικά Κορασίδων: ΑΣ Πανεδεσσαϊκός - Απόλλων Πτολεμαΐδας 35-61 | φωτο


Με νίκη ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι οι κορασίδες μας, κερδίζοντας εύκολα τον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟ 61-35. 

Κλειδί της σημερινής επικράτησης η εξαιρετική αμυντική επίδοση της ομάδας, η οποία αφενός δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στον αντίπαλο, αφετέρου δε, έδωσε το σύνθημα στην επίθεση τόσο για εύκολα καλάθια, όσο και εξαιρετική παρουσία και στην περιφέρεια. Μεγαλύτερο κέρδος η πολύ καλή παρουσία όλων των κοριτσιών της 12/δας, που αγωνιζόμενα έδειξαν όλα έτοιμα και ικανά να βοηθήσουν αποτελεσματικά. 

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλες τις αθλήτριες 
και το προπονητικό τιμ για την πολύ όμορφη ομαδική παρουσία τους. Η σημερινή εμφάνιση τους μπορεί να είναι προεγγραφή ακόμα καλύτερης συνέχειας, αρκεί να συνεχίσουμε σε αυτό που χαραχτηρίζει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. 

Πρέπει βεβαίως να απονείμουμε τα εύσημα και στην ομάδα του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ, όχι μόνο για την σημερινή πολύ φιλότιμη προσπάθειά του, αλλά (και αυτό είναι σημαντικότερο), για την πολύ καλή του παρουσία τα τελευταία χρόνια στα ηλικιακά πρωταθλήματα, που αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλεία που γίνεται στην ομάδα. 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-9, 18-32, 26-54, 35-61

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (ΜΙΛΤΣΗΣ Γ.): Πάχου Π., Ιωαννίδου Ν., Αγγέλου Α., Κάμτση Μ., Κουρσαράκου Π., Μπαρούτση Μ. 11, Μαυρίδου Ε., Καρτσαμάρη Λ. 18 (2), Πάχου 4, Κελέση Ε. 2, Μπουτκάρη Ε., Βαμβακίδου Ε. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (ΚΑΨΑΛΗΣ Ζ.- ΤΣΑΚΜΑΚΗ Τ.): Σιδηροπούλου Ε., Παπαγρηγορίου Ξ. 2, Καραφουλίδου Α. 6, Τρυφωνίδου Μ. 6 (2), Δανιηλίδου Α. 10, Κουρτίδου Χ. 14 (3), Σιδέρη Φ. 8, Μήγκου Α. 4, Δανιήλ Μ., Αντωνίου Ι. 11, Πασχαλίδου Δ., Παπαδοπούλου Α.




Σχόλια