Γ' Εθνική Μπάσκετ: Αριστοτέλης Φλώρινας - Διόσκουροι Κοζάνης 42-75


 Veni vidi vici για τους Διόσκουρους  μέσα στην Φλώρινα. Ή αλλιώς ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε όπως λέει και μια παλιά διαφήμιση αφού οι κυανόμαυροι με τον διαστημικό Σισμάνη να βάζει υποψηφιότητα για την ελληνική NASA πήραν ένα εύκολο διπλό στην Φλώρινα με σκορ 42-75.


Οι κοζανίτες αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Ντόβα και για ένα ημίχρονο χωρίς τον Γκουτζιομήτρο που επίσης τραυματίστηκε στην διάρκεια του αγώνα. Αλλά οι υπόλοιποι παίκτες κάλυψαν το κενό με μεγάλη επιτυχία αφού έδωσαν περίσσεια ενέργεια στην ομάδα μας και άφησαν τους αντιπάλους μια ταχύτητα πίσω.

Οι παίκτες των Διόσκουρων έδειξαν μεγάλη διάθεση και αγωνιστικότητα από την αρχή μέχρι το τέλος και ουσιαστικά επανήλθαν στις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα από τα Φάρσαλα δείχνοντας ότι κλείνει η κακή παρένθεση των τελευταίων αγώνων.

Ο Σισμάνης για τους Διόσκουρους ήταν σεληνιασμένος με 5 στα 7 τρίποντα αλλά και πολλές ασίστ καθώς δεν βρέθηκε αντίπαλος να τον σταματήσει. Με πολύ καλή απόδοση ακολούθησαν και οι Γκουτζιομήτρος, Καρανώτας Τ, Ζολώτας, Γκλιάνας και Γκοβεδάρος. 
Πλέον οι κυανόμαυροι επιστρέφουν στο σπίτι τους για μια σειρά αγώνων όπου δεν πρέπει να στραβοπατήσουν. 

 Αριστοτέλης Φλώρινας-Διόσκουροι Κοζάνης 42-75

Δεκάλεπτα: 8-25, 20-40, 31-63, 42-75.

Διαιτητές: Εκίζογλου-Ντόγκας

Αριστοτέλης (Μαυρουδίου): Τούζος 11(3), Πιτσικίδης, Γκατζόπουλος, Τέρπος 3, Παπαδόπουλος 3, Σκαρλάτος 8(1), Μήλιος 8(2), Καραβατάκης 5(1), Βασιλείου 4, Δάμος.

Διόσκουροι (Χωλόπουλος): Γκοβεδάρος 6, Σισμάνης 31(5), Σκορδάρης 2, Γκουτζομήτρος 9(1), Μαυρίδης 6, Ζολώτας 7, Γκλιάνας 2, Καρανώτας Στ. 5(1), Καρανώτας Τ. 7.

 dioskouroibc.gr 

Σχόλια