Προκριματικά Κορασίδων: Απόλλων Πτολεμαΐδας - ΓΑΣ Κομοτηνής 46-36 | φωτο


Δύο στα δύο για τα κορίτσια του Απόλλωνα 
Νικητής παρά την κακή επιθετική και κυρίως αμυντική του επίδοση αναδείχθηκε σήμερα το απόγευμα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.
Το παιχνίδι κύλησε με τις 2 ομάδες πολύ κοντά στο σκορ, και χρειάστηκαν 26 λεπτά στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ προκειμένου να αντιμετωπίσει αφενός την διαρκή άμυνα ζώνης της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, αφετέρου δε να δυναμώσει την δική του άμυνα στα γνωστά του στάνταρ. 

Αποτέλεσμα αυτών από το 23-28 του 26' να βρεθεί στο κεφάλι του αγώνα (30-28 στο 30'), και να τελειώσει στο +10 (46-36).

 Σημαντικό κέρδος του σημερινού αγώνα, η δυνατότητα της ομάδας, να βγάζει αντίδραση μέσα από δύσκολες καταστάσεις και να κερδίζει παιχνίδια στα οποία δεν είναι καλή. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια και την επιμονή της σε όλη την διάρκεια του αγώνα. 

Συγχαρητήρια βεβαίως και στην ομάδα της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, για την εξαιρετική σημερινή παρουσία της, αλλά και στην προπονήτριά της ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΟΛΩΜΑ, που πέρα από την εξαιρετική αθλητική της καριέρα, φαίνεται ότι ανταποκρίνεται πολύ ικανοποιητικά και στο δύσκολο αυτό πόστο.

Δεκάλεπτα: 11-10, 18-18, 30-28, 46-36

Απόλλων Πτολεμαΐδας (ΚΑΨΑΛΗΣ Ζ.-ΤΣΑΚΜΑΚΗ Τ.): Σιδηροπούλου Ε., Παπαγρηγορίου Ξ., Καραφουλίδου Α. 1, Τρυφωνίδου Μ. 7 (1), Δανιηλίδου Α. 8, Κουρτίδου Χ. 10 (1), Σιδέρη Φ. 3 (1), Μήγκου Α., Δανιήλ Μ., Αντωνίου Ι. 17, Πασχαλίδου Δ., Παπαδοπούλου Α.

ΓΑΣ Κομοτηνή (ΔΟΛΩΜΑ Δ.- ΣΕΡΜΑΚΗ): Κατσιγιαννάκη Ε. , Μαχαίρα Κ., Τσακίρη Α., Κωφίδου Ι. 11, Μπαχτσεβάνη Ι., Γιαννακίδου Α., Ισμαήλ Τσαούς, Νικολαΐδου Χ. 16, Βουτσά Μ., Δανιήλ Χ. 3, Ζάντζα Α. , Μαλακάκη Μ. 6

Απόλλων Πτολεμαΐδας 

Σχόλια