Προκριματικά Κορασίδων: Απόλλων Πτολεμαΐδας - ΣΚ Ιερισσός 99 43-29 | φωτο

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ σήμερα το απόγευμα κερδίζοντας την ΙΕΡΙΣΣΟ με 43-29. Για τον αγώνα δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά πέρα από το ότι δόθηκε η ευκαιρία σε όλες τις παίκτριες να πάρουν χρόνο συμμετοχής, οι οποίες με την απόδοσή τους, απέδειξαν για ακόμη μία φορά πόσο όμορφο είναι να είσαι ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, δηλαδή οικογένεια... 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα κορίτσια μας και το προπονητικό τιμ, και να εξάρουμε την αγωνιστικότητα και το αθλητικό τους πνεύμα , που είναι αυτά που μας κάνουν "πλουσιότερους", και έχουν καθιερώσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στην κορυφή του γυναικείου μπάσκετ, δεκαετίες τώρα. Πρέπει βεβαίως να απονείμουμε τα εύσημα και στην ομάδα της ΙΕΡΙΣΣΟΥ, για την σημερινή φιλότιμη προσπάθειά και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια. 

Η ομάδα επιστρέφει στην βάση της, μιας και αύριο κάνει το ρεπό της, ικανοποιημένη ότι έκανε τον καλό αγώνα και περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΤΙΤΑΝΕΣ για να οριστικοποιηθεί η πρόκριση ή μη.

Δεκάλεπτα: 9-12, 20-16, 32-19, 43-29

Διαιτητές: Παπαδοπούλου Κ.-Κουτσουρίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (Καψάλης- Τσακμάκη): Σιδηροπούλου 4, Παπαγρηγορίου 5, Καραφουλίδου 3(1), Τρυφωνίδου 4, Κουρτίδου 4, Σιδέρη 8, Μίγκου 2, Δανιήλ 2, Αντωνίου 9, Πασχαλίδου, Παπαδοπούλου 2.

ΣΚ ΙΕΡΙΣΣΟΣ 99 (Κούλλιας-Σουλτάνη): Ισάκις, Πασχαλά 12, Τζέλου 7, Κουμαντσιώτου 2, Σαρακατσιάνου, Μπαλτά 2, Τσαμαλή 6, Χριστοδούλου, Τσάλα.

ΓΑΣ Απολλων Πτολεμαιδας



















Σχόλια