Στο Πανελλήνιο νεανίδων από χθες ο Απόλλων Πτολεμαΐδας


 Πιστός στα ραντεβού του με την κορυφή ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, απογειώθηκε χθες  το απόγευμα με προορισμό την τελική φάση των 6 καλύτερων ομάδων στην ΕΛΛΑΔΑ, κερδίζοντας εύκολα τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ με 44-31.


Εκπληκτικός ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ από το πρώτο λεπτό έπνιξε με την άμυνά του τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ , ενώ στην επίθεση έχοντας καλή παρουσία μέσα και έξω από την ρακέτα ανέβασε ρυθμούς και βρέθηκε από την αρχή μπροστά.

Με την διαφορά να περνάει σε διψήφιο νούμερο από τις αρχές του Β΄ δεκαλέπτου και να φτάνει στους 20(34-14) στο 29΄, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ διατήρησε μέχρι το τέλος μια σαφέστατη υπεροχή κλείνοντας στο τελικό 44-31. Τα φοβερά κορίτσια μας, με προεξάρχουσα την ΕΥΤΕΡΠΗ ΚΟΤΖΑΪΤΣΗ που σήμερα διακρίθηκε ιδιαίτερα σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, αλλά και όλες μία προς μία τις αθλήτριες που μάτωσαν κυριολεκτικά μέσα στο γήπεδο και μας χάρισαν και πάλι μοναδικές στιγμές, διδάσκοντας παράλληλα ομαδικότητα και κινούμενες με πνεύμα νικητή.

Αυτό που περισσότερο θα μείνει από το σημερινό παιχνίδι είναι η θέληση όλων των κοριτσιών να υπερβάλουν εαυτούς και τα πλούσια ψυχικά τους αποθέματα που τις έφεραν νικήτριες στο τέλος του αγώνα.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά αλλά και στο άξιο προπονητικό τιμ, τον ΖΗΣΗ ΚΑΨΑΛΗ και την ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΤΑΣΑ και σε όλους όσους βρέθηκαν και βρίσκονται κοντά στην ομάδα και δίνουν κυριολεκτικά την ψυχή τους για αυτήν.

Και επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, τα μεγαλύτερα και ομορφότερα είναι πάντα μπροστά μας...

Δεκάλεπτα: 12-3, 23-8, 34-18, 44-31

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ (ΚΑΨΑΛΗΣ Ζ.- ΤΣΑΚΜΑΚΗ Τ.): Δημητριάδου Ι., Κοτζαϊτση Ε. 19(2), Τσιανάκα Α. , Δανϊηλίδου Α. 4, Τσιανάκα Ε. 3, Κουρτίδου Χ. 6(1), Σιδέρη Φ. , Χαϊντάρι Ε. 7, Καραφουλίδου Α. 2, Γρηγοριάδου Ν. 3, Μαμαλίγκα θ.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.- ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ Ε.): Παυλιδου Μ. 13, Κερανοπούλου Ε. 5, Χασάπη Μ. 1, Γενημαχαλέλη Ι. 3, Γιαχολάρι Χ. 9, Τριανταφυλλίδου Χ. , Βαμβούρη Ζ, Καραπρώϊμου Λ., Σεϊτανίδου Ε., Μαρμαλίδου Χ.

Η βαθμολογία
1. Απόλλων Πτολεμαΐδας  8
2.Πάνθηρες Καβάλας  5
3. Ολυμπιακός Βόλου 4
4. Πανεδεσσαϊκός  4
5. Σίθωνες  3

*Ο Απόλλων Πτολεμαΐδας δεν έκανε το ρεπό του.

τα αποτελέσματα  των προκριματικών
Πανεδεσσαϊκός - Απόλλων Πτολεμαΐδας 36-39
Απόλλων Πτολεμαΐδας - Σίθωνες 68-22
Ολυμπιακός Β - Απόλλων Πτολεμαΐδας 43-54

Απόλλων Πτολεμαΐδας - Πάνθηρες 44-31

Απόλλων Πτολεμαΐδας 

Σχόλια