Η Ακαδημία της ΑΕ Κοζάνης στο Πασχαλινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στα Τρίκαλα



 Με την συμμετοχή του Παιδικού και του Προπαιδικού Τμήματος η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης πήρε μέρος στο 11ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο σύλλογος Δήμητρα-Απόλλων 2005 στα Τρίκαλα από την Μ. Δευτέρα έως την Μ. Τετάρτη 2017.


Το ετήσιο τουρνουά, που προσέλκυσε πολλές δυνατές ομάδες από όλη την Ελλάδα όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς και ο Ατρόμητος Αθηνών, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Δημήτρας-Απόλλων 2005 στην Μπαλκούρα (τρία γήπεδα με φυσικό χόρτο), στο γήπεδο Μπάρας και στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κοζάνης, που είχαν την συνοδεία των προπονητών της Ακαδημίας Βασίλη Μαντζώλα και Νίκου Αντωνιάδη αλλά και του προέδρου Γιώργου Μαλιόγκα, είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους αλλά και να κάνουν νέους φίλους κατά την διάρκεια της παραμονής τους στα Τρίκαλα.


Στο τουρνουά συμμετείχαν με διάφορα τμήματα οι ομάδες: Ολυμπιακός Πειραιώς, Ατρόμητος Αθηνών, Δήμητρα-Απόλλων, Α.Ο. Τρίκαλα, Ατρόμητος Πτολεμαϊδας, ΠΑΟ Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης, Ακαδημία Βουτυρίτσα, Olympic Λάρισας, Εδεσσαϊκός, Σάντος Πανοράματος Θεσσαλονίκης, Απόλλων Λάρισας, Α. Ε. Κοζάνης, Προμηθέας Λάρισας, Μαγνησιακός Βόλου.


Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το Παιδικό Τμήμα της ΑΕΚ πήρε την 4η θέση (έχασε στον μικρό τελικό από τον Ατρόμητο Αθηνών) ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η “οικοδεσπότισα” ομάδα Δήμητρα-Απόλλων που νίκησε στον τελικό τον Μαγνησιακό Βόλου με 3-0.

Το Προπαιδικό της Α.Ε Κοζάνης πήρε την 11η θέση ενώ νικητής αναδείχθηκε ο Π.Α.Ο.Δ Θεσσαλονίκης που νίκησε στον τελικό τον Ολυμπιακό Πειραιώς στα πέναλτυ.

Δείτε φάσεις από τον αγώνα των ομίλων ανάμεσα στην Α.Ε. Κοζάνης και την Δήμητρα-Απόλλων Β’ που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.



επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 
aekozanis.gr









Σχόλια