Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Σκληρή ανακοίνωση του ''Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας'' - Τι λέει για ΕΠΣ, ''δημοσιογράφους'' και εξωτερικούς παράγοντες


Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από την ομάδα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, που από την αρχή της χρονιάς  δεν ″αφήσαμε″ να στεφτεί πρωταθλήτρια και αναγκάστηκε να κάνει χρήση διαφόρων εξωαγωνιστικών  παραγόντων.

Ζητάμε συγνώμη από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς, που λόγω της παρουσίας μας στο φετινό Πρωτάθλημα, χρειάστηκε να φτάσει να κάνει χρήση των οργάνων της (Διαιτητές και Επιτροπή ενστάσεων), για την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή του πρωταθλήματος ώστε να φτάσει να δώσει στο ''παρα πέντε'' το Πρωτάθλημα στον Α.Γ.Σ. Καστοριάς.

Να ευχαριστήσουμε τους ″αντικειμενικούς″ δημοσιογράφους,  τους παράγοντες ″φαντάσματα″ που οι  έχοντες να λαβαίνουν από αυτούς εύχονται να είναι καλά στην υγεία τους, και σε όλους τους ″υγιείς″ φιλάθλους του Α.Γ.Σ. Καστοριάς για τα ″ευχολόγια″ τους και λόγω των εορτών τους τα ανταποδίδουμε.

Τέλος, εν μέσω όλης αυτής της φαρσοκωμωδίας, οι Ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μας, προσπάθησαν και έδειξαν το ΗΘΟΣ, τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και την ΑΞΙΑ τους απέναντι σε όλους αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.