ΕΠΣ Καστοριάς: «Ερυθροκίτρινο» το … El Clasico !!! - «Αέρας» … ανόδου για την Καστοριά με γκολ του Πετρίδη στο 85’ !!!


H Καστοριά, στη «μητέρα των μαχών», στο ντέρμπι κορυφής με τον «Μέγα Αλέξανδρο» Καλλιθέας, χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της, κατάφερε στο 85’ να πετύχει το «χρυσό γκολ» με τον Πετρίδη, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά που τη χωρίζει από τη 2η θέση στους πέντε βαθμούς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον «αέρα» που της δίνει αυτό το πεντάποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Οι «γουναράδες», λοιπόν, νικώντας για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν την Καλλιθέα, έκαναν ένα τεράστιο βήμα τίτλου, εξασφαλίζοντας- κατά ένα μεγάλο ποσοστό- ίσως, 99%, το εισιτήριο της επανόδου της, έπειτα από δύο χρόνια, στα γνώριμα … λημέρια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Από την άλλη, μετά την ήττα του ο «Μέγας Αλέξανδρος», αλήθεια είναι, ότι βρίσκεται πλέον σε μειονεκτική θέση έναντι της Καστοριάς, ενώ σε αυτό που του απομένει να ελπίζει, είναι, πρώτον : να κερδίσει τα παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμά του έως τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και, δεύτερον, να ελπίζει σε δύο μεγάλων διαστάσεων «στραβοπατήματα» της Καστοριάς.

Αναφορικά, τώρα, με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής ημέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν τρία «διπλά», δύο «Χ» κι ένας «άσος», ως πιο εντυπωσιακό «τρίποντο» λογίζεται αυτό της «Δόξας» Κορησού στη Μεσοποταμία (0-5) επί των «Ελπίδων», που, πλέον, βλέπουν το φάσμα του υποβιβασμού να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Τη ρεβάνς του α’ γύρου (3-1) με δύο εύστοχα πέναλτι πήρε ο Νταηλάκης επικρατώντας με το καθαρό σκορ 0-2 στο Μαυροχώρι επί του τοπικού ‘’Γράμμου’’ , ενώ με το ‘’τρίποντο’’ στις αποσκευές της επέστρεψε και η ‘’Αστραπή’’Μεσοποταμίας μετά το 0-1 στην Πολυκάρπη επί του τοπικού ‘’Ηρακλή’’.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Κρόνος συντρίβοντας με το επιβλητικό σκορ 5-1 την ΑΕ Γραμμοχωρίων σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο αποβολές.

Σε ότι, εν κατακλείδι, αφορά τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα, αυτά είχαν τα ίδια σκορ (2-2). Συγκεκριμένα, στο γήπεδο της Χλόης οι «κάστορες» μοίρασαν τα γκολ από δύο στη μεταξύ τους κόντρα με τη «Δόξα» Αμπελοκήπων, ενώ το ίδιο σκορ είχε και η αναμέτρηση «Ομόνοια» Βογατσικού- Παναργειακός.

21η αγωνιστική
Ομόνοια Βογατσικού – Παναργειακός  2-2
Ηρακλής Πολυκάρπης – Αστραπή Μεσοποταμίας  0-1
Κάστωρ – Δόξα Αμπελοκήπων 2-2
ΑΓΣ Καστοριάς – Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας 1-0
Γράμμος Μαυροχωρίου – Νταηλάκης 0-2
Ελπίδες Μεσοποταμίας – Δόξα Κορησού 0-5
Κρόνος – Γραμμοχώρια 5-1



Βαθμολογία
1
ΑΓΣΚ Καστοριά
59
2
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
54
3
Αστραπή Μεσοποταμίας
50
4
Ηρακλής Πολυκάρπης
42
5
Γράμμος Μαυροχωρίου
34
6
ΑΟ Κάστωρ
30
7
Δόξα Αμπελοκήπων
28
8
ΑΣ Νταηλάκη                
25
9
Παναργειακός
25
10
Κρόνος                             
21
11
Ομόνοια Βογατσικού
19
12
Δόξα Κορησού
13
13
ΑΕ Γραμμοχωρίων
12
14
Ελπίδες Μεσοποταμίας
4


Επόμενη αγωνιστική – 22η
Ηρακλής Πολυκάρπης – Ομόνοια Βογατσικού
Παναργειακός – ΑΟ Κάστωρ
Αστραπή Μεσοποταμίας – ΑΓΣΚ Καστοριάς
Δόξα Αμπελοκήπων – Γράμμος Μαυροχωρίου
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας – Ελπίδες Μεσοποταμίας
ΑΣ Νταηλάκη – Κρόνος

ΑΕ Γραμμοχωρίων – Δόξα Κορησού 

Σχόλια