PATELAKERS: Είστε οι καλύτεροι και σήμερα το αποδείξατε - Μας κάνατε υπερήφανους! | φωτο - βίντεο


Χαλαρό το ντέρμπι για την ομάδα μας κόντρα στον Ερμή Αμύνταιου με σκορ 3-1.
Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-1 αλλά αυτο ήταν τον έναυσμα να ξυπνήσουν τα λιοντάρια και να φέρουν το ματς τούμπα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου 1-1 με γκολάρα του Φερεντίνου στο 43'.
Τα λιοντάρια μας βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αχόρταγα και όχι μόνο δεν αρκέστηκαν στην ισοπαλία αλλά χτύπησαν το παιχνίδι με το σκορ να παίρνει διαστάσεις θριάμβου.

Εκτελεστής της ομάδας μας ο συνήθης ύποπτος τα τελευταία ματς Ζηνοβιος ο οποίος με 2 προσωπικά γκολ έστειλε την ομάδα πρώτη και αήττητη και τους PATELAKERS σε τρελά πανηγύρια.

(Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ζηνοβιος ήταν μεταγραφή του Ιανουαρίου για την ομάδα μας και κάποιοι γνωστες και προπονητές των καφενείων είχαν πει ότι ο Άγιος δεν θα πάει πουθενά με έναν επιθετικό μεγάλο σε ηλικία και ότι είναι παππούς, οπότε να αφιερώσουμε σε αυτούς με πολύ αγάπη το παρακάτω άσμα


Τέλος να ευχαριστήσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και ιδιαίτερα τους PATELAKERS που έδωσαν ξεχωριστό παλμό.

Συγχαρητήρια σε παίχτες, διοίκηση, προπονητή για την εξαιρετική εμφάνιση και την ομάδα μας να βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα ΑΗΤΤΗΤΗ.... !!!

Όλο αυτόν τον καιρό το λέγαμε ότι είστε οι καλύτεροι με διαφορά, σήμερα το αποδείξατε και μας κάνατε υπερήφανους.

 Είστε όλοι λεβέντες και ξέρετε να ματώνετε την φανέλα.

Τα κεφάλια μέσα τώρα, το πρωτάθλημα έχει ακόμα λίγες στροφές και είμαστε σίγουροι πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Γ εθνική!!!!

PATELAKERS GATE 69 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑΡΑ δύναμη σου οι οπαδοί σου!!!

































Σχόλια