ΕΠΣ Φλώρινας – Μπαράζ ανόδου: Ερμής Αμυνταίου – Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 0-0 | φωτο - βίντεο

Όλα μηδέν στο ντέρμπι της Ε.Π.Σ. Φλώρινας 
Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ερμή Αμύνταιου και του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα με 0-0, και έτσι άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την τελευταία αγωνιστική των πλει οφ της Ε.Π.Σ Φλώρινας.  Έγινε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος, ένταση, αποβολές, αλλά και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν  πάνω από 1000 φίλαθλοι, και από τις δυο ομάδες.  Οι δυο  μονομάχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Ερμή να έχει στα πρώτα 10΄ τρεις καλές στιγμές.


Από την άλλη ο Άγιος Παντελεήμονας ισορρόπησε μετά το 10΄ και  δημιούργησε  κι αυτός τρεις ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιος Παντελεήμονας είχε την κυκλοφορία της μπάλας , προσπάθησε να ρισκάρει παίζοντας ποιο επιθετικά , αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει  την κλασική ευκαιρία για να σημειώσει κάποιο γκολ. Από την άλλη το Αμύνταιο έκλεισε τους χώρους στην άμυνα του και προσπάθησε να βγει αν του δινόταν η ευκαιρία στην κόντρα επίθεση. 

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 88΄  είχαμε και μια ολιγόλεπτη διακοπή λόγο  σύρραξης των παικτών , με την αστυνομία να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Λίγο πριν ξανά ξεκινήσει ο αγώνας  ο διαιτητής απέβαλε τον Χαϊτίδη , λόγω  αγκωνιάς σε αντίπαλο. 
Επίσης είχαμε και την αποβολή του προπονητή του Άγιου Παντελεήμονα, Στέλιου Νταμπίζα.  

Φάσεις και γκολ:
6΄  Πρώτη ευκαιρία για το Αμύνταιο σε σουτ του Θεοδουλίδη απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Ένα λεπτό αργότερα φάουλ του CELA μέσα στην περιοχή εκεί πήρε την κεφαλιά ο Σολάκης αλλά κατέληξε άουτ.
9’  Πλασέ του Θεοδουλίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
Στο 11΄ ο Άγιος Παντελεήμονας κάνει αισθητή την παρουσία του με τον Μπατμά που το σουτ από ευνοϊκή θέση μπλοκάρει ο τερματοφύλακας
Πέντε  λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ( Μπατμάς)και πάλι μετά από λάθος συνεννόηση των αμυντικών δεν προλαβαίνει να πλασάρει με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει και πάλι.
40΄Σουτ του Φερεντίνου του Αγίου Παντελεήμονα η μπάλα πέρασε άουτ.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-0
47΄ Κόρνερ  του Αθανασιάδη , κεφαλιά του Μπαμπάρη άουτ.
Στο 49΄ευκαιρια για τον Ερμή με τον  Θεοδουλίδη που από καλή θέση κάνει σέντρα σουτ  αλλά άουτ.
60΄ Ωραία ενέργεια του Μαυροματίδη του Ερμή κάνει το σουτ αλλά αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
62΄  Νέα ευκαιρία για τον Ερμή και πάλι με τον Μαυρομματίδη που έκανε το σουτ αλλά και πάλι έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
67΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασιάδη του Αγίου Παντελεήμονα η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.
72΄ Κεφαλιά Σολάκη μετά από σέντρα του Μαυρομματίδη, η μπάλα σκάει λίγο πριν την γραμμή αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας.
79΄ Ο Ερμής ζητάει πέναλτι σε ανατροπή του Θεοδουλίδη από τον  Σιδηρόπουλο Γιώργο αλλά ο διαιτητής να δείχνει κίτρινη στον παίκτη του Αμύνταιου για θέατρο.
Αποκεί και περά είχαμε πολλές διακοπές στον αγώνα με χαρακτηριστική αυτή που ο Χαιτίδης  στο 88΄που ρίχνει αγκωνιά σε αντίπαλο του και δημιουργείτε σύρραξη μεταξύ των παικτών με αποτέλεσμα να μπουν αστυνομικές δυνάμεις για να τους χωρίσουν. Στην συνέχεια ο διαιτητής έδειξε την απευθείας κόκκινη στον παίκτη του Αμύνταιου και κίτρινη στον Σβίρο του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ συγχρόνως απέβαλε και τον προπονητή του Αγίου Παντελεήμονα Νταμπίζα για διαμαρτυρία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Κάτης με επόπτες τους κ.κ.  Δράγο και Ευαγγέλου.
4ος ο κ. Καλδάνης.


Ερμής Αμυνταίου( Σιαπανίδης):  Ψαρράς, Τσορλίνης( 55΄Μαριορίδης), CELA, Γετίμης, Κλάζογλου, Σερσέμης, Χαιτίδης, Πασχαλίδης, Σολάκης( 77΄Δημητριάδης), Θεοδουλίδης( 90΄ Παπαδόπουλος), Μαυροματίδης.


Μακεδονικός Άγιου Παντελεήμονα (Νταμπίζας): Κωφίδης, Γιορεντσίδης( 70΄ Σιδηρόπουλος Χ), Μουλάς, Μπαμπάρης, Σιδηρόπουλος Γ, LICO, Φερεντίνος( 75΄ Σβίρος), Ανδρεάδης, Ζηνόβιος, DIMOUSKI, Μπατμάς( 46΄ Αθανασιάδης)

ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης 

δηλώσεις των προπονητών Στέλιου Νταμπίζα και Δημήτρη Σιαπανίδη 

























Σχόλια