Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης - Μακεδονικός Σιάτιστας 0-2 | φωτο - βίντεο


Εύκολη νίκη με 2-0 πήρε ο Μακεδονικός Σιάτιστας απέναντι στην Α.Ε. Κοζάνης στο παιχνίδι της προτελευταίας (29ης) αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης.


Με την νίκη αυτή ο Μακεδονικός παρέμεινε δύο πόντους πίσω από την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων που κέρδισε στην Αναγέννηση Πτολεμαϊδας.




Ετσι την τελευταία αγωνιστική η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία στην έδρα της απέναντι στην Γαλατινή για να στεφθεί πρωταθλήτρια καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Μακεδονικό Σιάτιστας.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος στο ΔΑΚ Κοζάνης με αρνητικό ρεκόρ καθώς οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν με δύο νίκες (με Εράτυρα και Μακεδονικό Κοζάνης) αλλά έχασαν τα επόμενα έξι συνεχόμενα παιχνίδια (με Κοζάνη, ΠΑΟΚ Κοίλων, Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, Τιτάν Σερβίων, Γαλατινή και Σιάτιστα).

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Μακεδονικό Σιάτιστας έγινε κάτω από αρκετή ζέστη, παρουσία λίγων φιλάθλων.

Ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ενώ η ΑΕΚ με πολλές απουσίες δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι και να απειλήσει.

Το 0-1 έγινε στο 14′ με γυριστή κεφαλιά του Κώστα Μαλούτα στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Ταφαρλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σιάτιστα πέτυχε το 0-2 νωρίς (52′) με ωραίο εναέριο βολέ του Σάκη Τσικόπουλου μετά από σέντρα του Μαντού.

Στο 75′ σουτ του Ταφαρλή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και πήραν μία δίκαιη νίκη που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα τους είναι αρκετή.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Ζαχαρίας): Γάτας, Καλαφατίδης, Πετρίδης, Μαντζώλας, Δούμας, Αποστολίδης, Ρηγάκης (46′ Αμπατζίδης), Σαλονικίδης, Χρήστου, Παπαρίζος, Μαρτιρόσοβ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ (Καραμπατζάκης): Ζιάρας, Νασιόπουλος, Μαλούτας, Μαντώς, Χρ. Τσιούκρας, Αμαραντίδης, Ιωά. Τσιούκρας (82′ Β. Μπατσής), Ταφαρλής, Τσακνάκης (72′ Μπούρτζος), Αθ. Τσικόπουλος, Κ. Στεργίου (56′ Δονούλης).

Διαιτητής: Καρατέρπος.
Βοηθοί: Β. Ιωαννίδης, Β. Εμμανουήλ.

επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας
aekozanis.gr






Σχόλια