Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-2 | φωτο


Παραλίγο έμφραγμα για την ΑΕΠ στον Άγιο Χριστόφορο 

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έκαναν 20 τελικές προς το τέρμα ενώ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν τρεις φορές στην αντίπαλη περιοχή εκ των οποίων την μία μετουσίωσαν σε γκολ τα λόγια είναι περιττά!!!!!!!!


Μ εμφανή το  άγχος στην τελική τους προσπάθεια οι παίκτες των ποντίων χωρίς καθαρό μυαλό άγχωσαν τους 40 περίπου πιστούς φίλους τους αλλά με γκολ του Ακριτίδη στο 81΄ επανέφεραν τις ισορροπίες.

Πλέον την τελευταία αγωνιστική – με την ομάδα της Γαλατινής εντός έδρας – οι πόντιοι χρειάζονται μόλις έναν βαθμό για να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στην Γ΄ εθνική. 

Το φιλμ του αγώνα:

11΄ σέντρα του Συμεωνίδη από αριστερά μόνος μέσα στην μικρή περιοχή ο Παπαγαθονίκου χάνει το κοντρόλ μπλοκάρει ο Σωτηρίου.

13΄ ο Τσαγκαλίδης έξω απ’ την μεγάλη περιοχή στρώνει στο Παπαγαθονίκου σουτ η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ.

14΄ ο Σαββούδης θα βγάλει στα πλάγια πάσα στον Ντούκα ο οποίος μπαίνει στην περιοχή στρώνει στο Παπαγαθονίκου ο οποίος σουτάρει η μπάλα ψηλά πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

19΄  σέντρα του Ντούκα από δεξιά σουτ στην κίνηση του Παπαγαθονίκου η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

42΄ παράλληλη σέντρα του Τσίλη σουτ του Πασχαλίδη ωραία απόκρουση του Σψτηρίου εκ νέου σουτ του Πασχαλίδη η μπάλα άουτ.

44΄ κάθετη μπαλιά του Κείσογλου σε Σαββούδη ο οποίος απέναντι από τον Σωτηρίου ολιγωρεί και το σουτ που επιχειρεί με τάκλιν απομακρύνουν οι αμυντικοί.

50΄ ο Κείσογλου κάτοχος της μπάλας από δεξιά και έξω απ’ την περιοχή σουτάρει η μπάλα κοντράρει σε πόδι αμυντικού και καταλήγει στα δίχτυα 0-1.

51΄ ο Δαλκερανίδης σουτάρει έξω απ’ την περιοχή η μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

54΄ ο Δαλκερανίδης εκ νέου μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Σουσανίδη θα πιεσθεί και το σουτ που θα κάνει περνάει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βίδρα.

65΄ απευθείας κόκκινη στον Σουσανίδη γιατί κλώτσησε σε διακοπή του παιχνιδιού μετά λογομαχία τον Συμεωνίδη.

70΄ φάουλ με εκτελεστή τον Σαββούδη ωραία ψηλά αποκρούει σε κόρνερ ο Σωτηρίου.

79΄ λάθος συνεννόηση των αμυντικών της ΑΕΠ στην δεξιά πλευρά παρεμβαίνει ο Δαλκερανίδης μπαίνει μέσα στην περιοχή και πλασάρει υπέροχα στην απέναντι γωνία 1-1.

81΄ ο Ακριτίδης έξω από την περιοχή των γηπεδούχων με δυνατό σουτ και παρά την προσπάθεια του Σωτηρίου θα λυτρώσει τους ποντίους 1-2.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Ιωαννίδης Ν. με βοηθούς τους κ. κ. Τέμη και Τσιγγένη Μ.



Αναγέννηση Πτολεμαΐδας: (Παπάς) Σωτηρίου Αδαμίδης Παναγιώτου Φυλάκης Δαλκερανίδης (83΄ Τουρτούρης) Κωστακόγλου Εμ. Φασούλας (75΄ Παπαθανασίου) Σουσανίδης Κωστακόγλου Γ. Βασσάκης Μοκάνου (60΄ Στρατής)  

ΑΕΠ: (Σαμαράς) Βίδρας Ντούκα (34΄ λ. τ. Τσίλης) Παπαδόπουλος Ίττης (85΄ Κουρτίδης) Ακριτίδης Τσαγκαλίδης Κεισίδης Συμεωνίδης Σαββούδης Κείσογλου Παπαγαθονίκου (23΄ λ. τ. Πασχαλίδης) 

 aepkaragiannion.gr




Σχόλια