ΕΠΣ Φλώρινας - Μπαράζ Ανόδου: Θύελλα Φιλώτα - Ερμής Αμυνταίου 1-4


Θύελλα ήταν ο Ερμής Πέρασε κι από τον Φιλώτα ο Ερμής Αμυνταίου με  1-4 για τα πλει οφ της  Ε.Π.Σ Φλώρινας . Η ομάδα του Αμυνταίου είχε την υπεροχή του αγώνα  δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα  μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα.

Από την άλλη η ομάδα του Φιλώτα πρόσεξε κυρίως την άμυνα του και απείλησε δύο φορές την αντίπαλη εστία  . Ο Φιλώτας από το 59΄ έπαιζε με 10 παίκτες  αφού αποβλήθηκε ο DE SOUSA με δεύτερη κίτρινη, ( μέσα σε δυο λεπτά).

Φάσεις και γκολ:
5΄ Το Αμύνταιο χάνει ευκαιρία με τον  Κλάζογλου   μετά από πασά του Σολάκη στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 9΄ έγινε το 0-1 για τον Ερμή όταν σε φάουλ του CELA μέσα στην περιοχή , απέκρουσε  ασθενώς ο τερματοφύλακας  η μπάλα έφτασε στον Κλάζογλου που με πλασέ άνοιξε το σκορ.
20΄ Σουτ του Σερσέμη του Ερμή λίγο άουτ.
32΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιντού Χρήστου  του Φιλώτα στην γωνία  του τερματοφύλακα και η ισοφάριση σε 1-1.
Η χαρά της ισοφάρισης δεν κράτησε  πολύ ηια τη Θύελλα και 3 λεπτά αργότερα  ο Ερμής διπλασίασε τα τέρματα του με ωραίο πλασέ του CELA που έκανε το 1-2.
Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με 1-2.
Στο δεύτερο συνέχισε να έχει την υπεροχή ο Ερμής . 
Στο 59΄ ο Φιλώτας μένει με 10΄ λόγο αποβολής του DE SOYSA  μέσα σε δυο λεπτά (58΄- 59΄) δέχεται  δύο κίτρινες.
63΄ Κεφαλιά Γετίμη λίγο άουτ.
74΄  Απευθείας φάουλ του Τσιντού Χρήστου του Φιλώτα, πετάχτηκε ωραία ο τερματοφύλακας  στην γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.
Ένα λεπτό αργότερα ο Μαυροματίδης  μπήκε μόνος του έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας με τα πόδια, η μπάλα έφτασε στον Σολάκη που έκανε νέο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
76΄ Το Αμύνταιο κάνει το 1-3  με  ωραία ατομική ενέργεια του Θεοδουλίδη.
90΄ το  Αμύνταιο κάνει το 1-4 με πλασέ του Μαυροματίδη μετά από πάσα του Θεοδουλίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλδάνης με επόπτες τους κ.κ Δημόπουλο και  Δράγο.
4ος Διαιτητής  ο κ. Κάτης.

Συνθέσεις:
 Θύελλα Φιλώτα( Κατακαλίδης): Κεχαγιάς, Τσιντός Π, Κακασούλης, Κωστικίδης, DE SOYSA, Αρβανίτης( 76΄Βλάχος), Χόντζα, Τσιντός Χρ, Παπαδόπουλος, Παρλάνης( 61΄Δημητριάδης), Αρβανίτης.

Ερμής Αμυνταίου(Σιαπανίδης): Ψαρράς, Γετίμης, CELA, Τσορλίνης, Κλάζογλου  Μαριορίδης ( 60΄ Πασχαλίδης), Ηλιάδης( 54΄Θεοδουλίδης), Σερσέμης, Χαιτίδης, Μαυροματίδης, Σολάκης(76΄Δημητριάδης).

ρεπορτάζ: Βασίλης Πολασικίδης 

Σχόλια