ΕΠΣ Καστοριάς: Βροχή από γκολ (37) και επικράτηση των γηπεδούχων - αποτελέσματα - βαθμολογία

Μία «ανάσα» από τον τίτλο η Καστοριά !!!

Τα πολλά γκολ και η επικράτηση των γηπεδούχων σημάδεψαν την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη, με την πρωτοπόρο και αήττητη Καστοριά μετά και τη νέα της νίκη να βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.


Έχοντας οι «γουναράδες» … απωθημένα από την «γκέλα» τους στον α’ γύρο στο Βογατσικό, όπου δεν μπόρεσαν να βρούνε τρόπο να κερδίσουν τους «κυανοκίτρινους», με το σκορ σε εκείνη τη συναρπαστική αναμέτρηση να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3, υποδέχθηκαν στο Δ.Α.Κ.Κ. το συγκρότημα της «Ομόνοιας» με δύο στόχους, πρώτον, να πάρουν τη ρεβάνς για εκείνο τους το «κάζο» και, δεύτερον, να πετύχουν όσα το δυνατόν περισσότερα γκολ.

Ο διττός, λοιπόν, σκοπός τους, έτσι όπως το παιχνίδι εξελίχθηκε, απέναντι, ωστόσο, σε μια ομάδα που την περασμένη Τετάρτη τα «θεμέλια» του … οικοδομήματός της έτριξαν συθέμελα από την παραίτηση τεσσάρων διοικητικών μελών της, μεταξύ αυτών και του προέδρου Θωμά Δεληγιάννη, καθώς και του προπονητή Παναγιώτη Μητκίδη, επετεύχθη και, μάλιστα, με χαρακτηριστική άνεση, αφού δεν αντιμετώπισαν απολύτως κανένα πρόβλημα για να φτάσουν στην ευρεία νίκη με σκορ 6-0, χάρη στην οποία άνοιξε διάπλατα ο δρόμος της επιστροφής τους στη Γ’ Εθνική, μιας και, πλέον, στις δύο «στροφές» που απομένουν για να λήξει η φετινή σεζόν, χρειάζονται μόλις έναν βαθμό στις αναμετρήσεις τους με «Ελπίδες» Μεσοποταμίας (εκτός) και Α.Ε. Γραμμοχωρίων (εντός).

Αναφορικά, τώρα, με τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων της 24ης αγωνιστικής ημέρας, γεγονός είναι, ότι ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσίαζε η τοπική κόντρα στο γήπεδο του Νταηλάκη ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον «Μέγα Αλέξανδρο» Καλλιθέας, στην οποία, τελικά, έπειτα από πολύ ωραίο παιχνίδι, νικητές αναδείχθηκαν οι «κυανοκίτρινοι» του Θόδωρου Βόλτση, επικρατώντας με σκορ 0-2, ενώ η «Αστραπή» Μεσοποταμίας, φιλοξενώντας την Α.Ε. Γραμμοχωρίων, «μπούχτισε» να βάζει γκολ, με το εμφατικό σκορ 10-0 να προκύπτει ως φυσιολογική εξέλιξη στο χορτάρι.

Στην Πολυκάρπη, ο γηπεδούχος «Ηρακλής», αντιμετωπίζοντας την ουραγό στη βαθμολογία ομάδα των «Ελπίδων» Μεσοποταμίας, ενώ προηγήθηκε στο σκορ με 3-0, τελικά, τα … χρειάστηκε για να φτάσει στη νίκη με 5-4, σε ένα, κατά τ’ άλλα, παιχνίδι με κοντράστ συναισθημάτων για τον Θόδωρο Ποντίκη, που στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο διετέλεσε προπονητής και στα δύο παραπάνω συγκροτήματα, ενώ στο «Δημοτικό Γήπεδο Α.Ο Κάστωρ» οι «βυσσινί» και οι «κυανόλευκοι» του «Γράμμου» Μαυροχωρίου, χωρίς καμία αμφιβολία, διαφήμισαν το ποδόσφαιρο, σε μια κόντρα, όμως, που νικητές αναδείχθηκαν οι «κάστορες», κερδίζοντας το ματς με σκορ 3-2 στις λεπτομέρειες.

Στην αναμέτρηση των «μαυραετών» στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, προς τη νίκη … φτερούγισε η φιλοξενούμενη «Δόξα», κερδίζοντας το ματς με σκορ 0-2, βάσει του οποίου ανέβηκε στη 12η θέση, ενώ, τέλος, στο Άργος Ορεστικό, ο Παναργειακός, φέρνοντας στη μνήμη του την ήττα (2-1) από τον Κρόνο στον α’ γύρο, πήρε την «εκδίκησή» του για εκείνο το αποτέλεσμα, νικώντας με σκορ «καρμπόν» της πρώτης αναμέτρησης (2-1). (sentra.com.gr)

24η αγωνιστική 
ΑΓΣΚ Καστοριά- Ομόνοια Βογατσικού  6-0
Κάστωρ – Γράμμος Μαυροχωρίου 3-2
Ηρακλής Πολυκάρπης – Ελπίδες Μεσοποταμίας  5-4
Παναργειακός – Κρόνος  2-1
Αστραπή Μεσοποταμίας – ΑΕ Γραμμοχωρίων  10 - 0
Δόξα Αμπελοκήπων – Δόξα Κορησού  0-2
Νταηλάκης – Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας  0-2


Βαθμολογία
1
ΑΓΣΚ Καστοριά
68
2
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
63
3
Αστραπή Μεσοποταμίας
56
4
Ηρακλής Πολυκάρπης
48
5
Γράμμος Μαυροχωρίου
40
6
ΑΟ Κάστωρ
36
7
Δόξα Αμπελοκήπων
31
8
ΑΣ Νταηλάκη                
31
9
Παναργειακός
28
10
Κρόνος                             
24
11
Ομόνοια Βογατσικού
19
12
Δόξα Κορησού
16
13
ΑΕ Γραμμοχωρίων
15
14
Ελπίδες Μεσοποταμίας
4


Επόμενη αγωνιστική – 25η
Ομόνοια Βογατσικού – Γράμμος Μαυροχωρίου
Ελπίδες Μεσοποταμίας – ΑΓΣ Καστοριάς
Κρόνος – Κάστωρ
ΑΟ Γραμμοχωρίων – Ηρακλής Πολυκάρπης
Δόξα Κορησού – Παναργειακός
Νταηλάκη – Αστραπή Μεσοποταμίας

Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας – Δόξα Αμπελοκήπων 

Σχόλια