5η Επιμορφωτική Ημερίδα σύγχρονης προπονητικής | βίντεο 2

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η  5η Επιμορφωτική ημερίδα σχετικά με τη σύγχρονη προπονητική ποδοσφαίρου που  διοργάνωσε η ΕΠΣ Κοζάνης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης, την Κυριακή 14 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Κοζάνης.


Την ημερίδα «άνοιξε» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης, κ. Γιώργος  Παπακώστας όπου αρχικά ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους  και παρουσίασε τους τέσσερις επιμορφωτές.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ.  Γιάννης  Αποστόλου άλλα και ο πρόεδρος του περιφερειακού   συμβουλίου κ. Φώτης Κεχαγιάς.

Την επιμόρφωση των παρευρισκομένων που γέμισαν την αίθουσα  άνοιξε ο  κ. Γιάννης Νταλακούρας βοηθός Προπονητή ΠΑΕ Παναιτωλικός και Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Παναιτωλικού που μίλησε για: «Τα χαρακτηριστικά του προπονητή στις μικρές ηλικίες».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης Προπονητής ΠΑΕ Ιωαννίνων στάθηκε στην: «οργάνωση της δουλειάς του προπονητή με στόχο την επιτυχία».

Ακολούθησε η ομιλία σε δύο ενότητες του Ζήση Παπανικολάου καθηγητή ποδοσφαίρου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που μίλησε για την: « Προπόνηση νευρομυικής συναρμογής» και την «Ανάπτυξη ταχύτητας των ποδοσφαιριστών»,  ενώ ενδιάμεσα, ο Χρόνης Δρούγιας  Ορθοπαιδικός -Αθλητίατρος μίλησε για τα «Μυοσκελετικά σύνδρομα ποδοσφαιριστών: πρόληψη και αποκατάσταση αυτών»
Την ημερίδα παρουσίασε  ο Γιώργος Κατσίκας παρουσιαστής της αθλητικής εκπομπής Ματιές στα σπορ στο Flash tv.








Σχόλια