Ατρόμητος Πτολεμαΐδας: Θεωρούμε, ηθικά, ότι η ομάδα μας έχει αλλάξει κατηγορία


Μετά τα γεγονότα που έλαβαν μέρος την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, η Διοίκηση του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: 

1. Συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team για την προσπάθεια που έγινε καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς και αισθάνεται υπερήφανη γι αυτούς.

2. Συγχαίρει τις ομάδες Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου και Ηρακλή Πτολ/δας για την άνοδο στην άλλη κατηγορία και τους εύχεται καλή συνέχεια.

3. Τονίζει ότι η ιστορία των συλλόγων γράφεται από ανθρώπους με σωστές συμπεριφορές και αμαυρώνεται όταν νομίζουμε ότι με ύβρεις, χειρονομίες, προπηλακισμούς και τραμπουκισμούς υπηρετούμε τα συμφέροντα του συλλόγου.

4. Παρατηρούμε ότι ο απόλυτος σεβασμός μας στις αποφάσεις των διαιτητών (που συμβαίνει από προπονητές και διοίκηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια) έχει γίνει μπούμερανγκ στα συμφέροντα της Ακαδημίας. Δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ ξανά με αυτό το θέμα δημόσια αλλά τα σφυρίγματα των διαιτητών στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας που μας στέρησε την άνοδο στην Α Κατηγορία μας έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Ανύπαρκτο πέναλτι στο 90' λεπτό εις βάρος της ομάδας μας καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Λυπούμαστε πάρα πολύ γιατί δεν πιστεύαμε ότι οποιαδήποτε απόφαση μέχρι σήμερα είχε δόλο. Είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της Ακαδημίας μας με κάθε τρόπο και αυτό θα κάνουμε στη συνέχεια.

ΥΓ. Θεωρούμε, ηθικά, ότι η ομάδα μας έχει αλλάξει κατηγορία.


Ατρόμητος Πτολεμαΐδας

Σχόλια

  1. λογικα εννοουν οτι αλλαξαν κατηγορια προς τα κατω γιατι προς τα πανω δεν μπορεσαν και τα ριχνουν στους διαιτητές που επαιζαν με μια ομαδα κατω απο την μεση του βαθμολογικου πινακα και φαγανε πορτα αντι να βαλουν 4-5 γκολ δεν σας αξιζε να ανεβείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.