Ερχόμαστε !! Βρόντο φώναξε ο Πρωταθλητής Ηρακλής Κοζάνης.. Έγινε η στέψη! | φωτο - βίντεο

Γιόρτασε την άνοδο ο Ηρακλής Κοζάνης
Τι κι αν γνώρισε την ήττα με 66-68 (ημ 31-27) ο Ηρακλής από τον Κεραυνό στο φινάλε του πρωταθλήματος σ'  ένα παιχνίδι θρίλερ. Με τη λήξη του παιχνιδιού οι αθλητές,  το προπονητικό τιμ Ζήσης Τζιλίνης - Παύλος Καλεμκερίδης και η διοίκηση  σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή και το χάρηκαν με την ψυχή τους   !!



Στο ημίχρονο του αγώνα οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλή απένειμαν τιμητική  πλακέτα στον αδερφό του εκλιπόντος  Νίκου Ακουμιανάκη (επίτιμου προέδρου της ΕΚΑΣΔΥΜ) , Δημήτρη για την προσφορά που είχε ο Νίκος στο άθλημα.  Την πλακέτα απένειμε στον κύριο  Δημήτρη Ακουμιανάκη ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ κ Γιάννης Ιωαννίδης.



Επίσης τιμητική πλακέτα δόθηκε από τον Πρόεδρο του Ηρακλή κ.Μιχάλη Μαλούδη  στον πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ  κ Λάζο  Σαββίδη.
Λιλιπούτειοι φίλοι του Ηρακλή 

Στο τέλος του παιχνιδιού μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα δόθηκαν τα μετάλλια και το κύπελλο στον Άξιο πρωταθλητή της Β'  ΕΚΑΣΔΥΜ  Ηρακλή Κοζάνης.


Τα μετάλλια τα "κρέμασε" στο λαιμό των αθλητών και προπονητών ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ κ Βασίλης  Μπούτσης και ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΔΥΜ κ Γιάννης Γκοβεδάρος.
Το κύπελλο στους πρωταθλητές έδωσε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ κ Λάζος Σαββίδης.



δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Ζήση Τζιλίνη 






Την Τετάρτη ο τελικοί των   play off και play out
Αρχίζουν  την Τετάρτη οι αναμετρήσεις  ανάμεσα στην  Πτολεμαΐδα και στη Σιάτιστα Οι δύο ομάδες έκαναν το 2-0 κόντρα σε Λασσάνη και Φοίνικα Πτολεμαΐδας και θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του πρωταθλητή.
Την Τετάρτη επίσης ξεκινάνε και οι αγώνες play aout ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Κεραυνό Αγ Γεωργίου.

Όποια ομάδα φτάσει στις δύο νίκες αυτή θα είναι  που του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ. 



Σχόλια