ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ εναντίον όλων φάνηκε πεντακάθαρα για ακόμα μια φορά ότι είναι η ΣΚΛΗΡΉ ΑΛΉΘΕΙΑ.


Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσαν οι PATELAKERS -  φίλοι του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα,  για την αναμέτρηση της Κυριακής στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία, μεταξύ της ομάδας τους Μακεδονικού και του Ερμή  Αμυνταίου. 

Αναλυτικά
Αποστολή εξετελέσθη. 
Ισόπαλο το αποτέλεσμα για την ομάδα μας που βρίσκεται αήττητη μια στροφή πριν το τέλος.
 Σε αυτό βοήθησαν οι 15 παίχτες του αντιπάλου έναντι σε 11 λιοντάρια της ομάδας μας.

Κάκιστος διαιτητής άφησε τα δολοφονικά μαρκαρίσματα κατά της ομάδας μας, χτυπήματα εκτός φάσης, τους γνωστούς κλόουν να πέφτουν συνεχώς για πέναλτι και να μην τιμωρούνται,διακοπή του αγώνα λόγω επεισοδίων αφού αντίπαλος κλώτσησε παίχτη της ομάδας μας εκτός φάσης και κατά της είσοδο 15 ατόμων από τον πάγκο των γηπεδούχων , ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή μας, που δεν συμμετείχε καν, στον διαπληκτισμό. 

Όπως γνωρίζουμε η διοίκηση της ομάδας μας ζήτησε να μην σφυρίξει ο εν λόγω διαιτητής λόγο  της επανελλημένης συμμετοχής φέτος σε παιχνίδια του αντιπάλου   , όπως και έγινε. 
Τελικά υπάρχει κάποιος να μας απαντήσει στο ερώτημα από ποιον επιλέχτηκε ο συγκεκριμένος να σφυρίξει;;; μηπως ήταν απεσταλμένος !????? 

Τέταρτος διαιτητής σήμερα ένας άνθρωπος που πήρε τον Ερμή από το χέρι στα μπαραζ, τον σφύριξε στα προηγούμενα 3 παιχνίδια με απόλυτη επιτυχία και συγκομιδή 3 πέναλτι,(2 με Φιλώτα)(1 με Πας)ένας διαιτητής άγνωστος για εμάς καθώς δεν μας έπαιξε σε κανένα ματς καθ όλη την κανονική διάρκεια  του πρωταθλήματος  ούτε καν σαν επόπτης και τώρα ως δια μαγείας γίνεται αξιολογημενος διαιτητής και ικανότατος στο να  βάλει το χεράκι του και να κλείσει τα μάτια του σε ουκ ολίγες φάσεις κατά της ομάδος μας.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η ομάδα μας ήταν και πάλι μονόλογος στο γήπεδο, αφού ο αντίπαλος έκανε 90 λεπτά άμυνα. Πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τα λιοντάρια μας, κερδισμένο κατά κράτος το κέντρο με μόνες ευκαιρίες του αντιπάλου 2-3 αντεπιθέσεις. 

Μπράβο μάγκες τερματίσατε αήττητοι, (τα 2 τελευταία χρόνια με αντίπαλο τον Ερμή σε 8 ματς δεν χάσατε ποτέ) και δείξατε σήμερα σε όλους ποια είναι η καλύτερη ομάδα ήμαστε περήφανοι για τον καθένα σας ξεχωριστά.. Κάποιοι μιλάνε για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ εναντίον όλων αλλά φάνηκε πεντακάθαρα για ακόμα μια φορά ότι είναι η ΣΚΛΗΡΉ ΑΛΉΘΕΙΑ. 
PATELAKERS GATE 69

Σχόλια