1ο τουρνουά Ακαδημιών ¨ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΑΣΙΟΣ¨ του Φ.Ο. Πρωτέα Γρεβενών



Ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Ακαδημιών του Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑ Γρεβενών ¨Παναγιώτης Ντάσιος¨, στο οποίο είχε προσκληθεί να συμμετάσχει το Σωματείο μας, με τέσσερα τμήματα.


Ο απολογισμός του, απόλυτα επιτυχημένου για εμάς, τουρνουά ανήκει στους διοργανωτές. Αυτό όμως δεν μας στερεί το δικαίωμα να υποστηρίξουμε το συμπέρασμά μας, ότι πραγματικά οι άνθρωποι του Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑ τιμούν τους καλεσμένους τους, ως άριστοι οικοδεσπότες, με τη ζεστασιά και το φιλικό περιβάλλον που πάντα δημιουργούν.

Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, θα σταθούμε στα σημάδια σημαντικής βελτίωσης που έδειξαν τα τμήματα των Ακαδημιών μας, βγάζοντας πάθος και προσπάθεια, συγκριτικά με άλλες περιόδους της σεζόν που κλείνει και πάντα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Για τη Διοίκηση του Σωματείου μας, μετρά η αθλητική και αγωνιστική βελτίωση και εξέλιξη των τμημάτων μας αλλά και του κάθε αθλητή ξεχωριστά. Υποδειγματική η παρουσία του Προπαιδικού μας τμήματος, το οποίο ανταπεξήλθε σε δύο συνεχόμενους αγώνες, καταθέτοντας ψυχή και ταλέντο. Όλοι αυτοί οι αθλητές, πριν από 3-4 χρόνια, ήταν οι ¨μικροί ¨ των Ακαδημιών μας και θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους. Για την ιστορία, το ισοζύγιο των αποτελεσμάτων ήταν θετικό (8 νίκες–3 ήττες), αλλά είναι κάτι που δεν αποτελεί αυτοσκοπό, για τις συγκεκριμένες ηλικίες και τμήματα. Το ¨μότο¨ είναι ΥΠΟΜΟΝΗ και ΔΟΥΛΕΙΑ, για να γίνουμε καλύτεροι αθλητές.

Η αποδοχή εκ μέρους μας, κάθε πρόσκλησης των Ακαδημιών μας σε τουρνουά και φιλικούς αγώνες, αποδεικνύει αφενός την εξωστρέφεια αλλά και τις άριστες σχέσεις που διατηρούμε με Σωματεία και άλλων Δήμων ή Νομών, αφετέρου δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά μας να πάρουν αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής, να γνωρίσουν το επίπεδο των αντίστοιχων αθλητών και Σωματείων και όλα αυτά σε άγνωστο περιβάλλον. Άλλωστε, από την επόμενη σεζόν, θα διαπιστώσουν αθλητές και γονείς, ότι ¨δεν θα πάρουν ανάσα¨, σε ζητήματα προπονήσεων και αγώνων. Ήδη, από τώρα προγραμματίζουμε ένα πρότυπο πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των Ακαδημιών μας σε τουρνουά και φιλικούς αγώνες.
Την επόμενη Κυριακή 18/06/2017, το Σωματείο μας θα συμμετέχει σε τουρνουά Ακαδημιών στο Βελβεντό, για το οποίο λεπτομέρειες ακολουθούν σε επόμενη ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας.

Κλείνοντας, οφείλουμε και επίσημα να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία. Ιδιαίτερα τον κ. Χαράλαμπο Πενλίδη, Πρόεδρο του Σωματείου και στο πρόσωπό του όλους τους συνεργάτες του, που επί δύο ημέρες προσέφεραν άριστες συνθήκες (αγωνιστικές, παραμονής και ¨σίτισης¨), σε έξι!! Σωματεία και μάλιστα με δύσκολο δυναμικό (αθλητές Ακαδημιών).


Διόσκουροι Κοζάνης 

Σχόλια