Μια φωτογραφία ..Μια ιστορία!!!Η Ολυμπιακή ποδοσφαιρική ομάδα Αθλητικού ομίλου Βατερού (1942) Ποιοί ήταν τότε στην ομάδα !!


Μια ιστορική φωτογραφία από το 1942 της ομάδας του Βατερού. 
Στο χωριό του Βατερού από ανέκαθεν υπήρχε ομάδα και ιδού το φωτογραφικό ντοκουμέντο .Η τότε ομάδα ονομαζόταν Ολυμπιακή ποδοσφαιρική ομάδα Αθλητικού ομίλου Βατερού και είναι από τη σεζόν 1942- 1943. Απλά τότε δεν ήταν αναγνωρισμένη.

 Η επίσημη αναγνώριση έγινε αρκετά χρόνια αργότερα , το 1973 και αποφασίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες η μετονομασία της σε Εθνικός Βατερού.

Η φωτογραφία​ αυτή υπάρχει στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βατερού...από όπου την έβγαλε ο φίλος της σελίδας και σημερινός  τερματοφύλακας του Εθνικού Βατερού Αλέξανδρο​ς Κεντεποζίδης 
Στα άσπρα καρτελάκια που διακρίνονται ήταν γραμμένα τα ονοματεπώνυμά τους δυστυχώς σε δύο ποδοσφαιριστές δεν διακρίναμε το όνομά τους.  



Πάνω από δεξιά προς αριστερά: Ελευθεριάδης Αναστάσης, Ευκολίδης Γιώργος (Αθηναίος), Κεντεποζιδης Ευθύμης, Δαβιδόπουλος Αντρέας. 

Επόμενη σειρά  κάτω από δεξιά προς αριστερά:
Πατμανίδης Κώστας, Καπαγιαννίδης Γρηγόρης, Ραφαηλίδης Αναστάσης, Κερανίδης Σταύρος

Στην  κάτω σειρά απο δεξιά προς αριστερά:
Κεντεποζίδης Νικόλας, Κεντεποζίδης Σταύρος, Τσαρδακλίδης Κυριάκος, Δαβιδόπουλος Γιώργος

Σχόλια

  1. Προπολεμικά υπήρχε η ομάδα ''ΦΗΜΗ'' Βατερού,τη δεκαετία του ΄50 η ''ΔΟΞΑ'' Βατερού, ο δε ''ΕΘΝΙΚΟΣ'' αναγνωρίστηκε πρώτη φορά από το πρωτοδικείο το 1960.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.