Γιόρτασε την λήξη της σαιζόν 2016-17 η Α.Ε. Κοζάνης | φωτο


Με μία όμορφη γιορτή στο πάρκο Ηπειρωτών Κοζάνης την Πέμπτη 22-6-2017 έκλεισε η σαιζόν 2016-17 για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ της Αθλητικής Ενωσης Κοζάνης.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί νεαροί αθλητές των Ακαδημιών με τους γονείς τους, η διοίκηση, οι προπονητές καθώς και μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Ο πρόσφατα νεοεκλεγείς, για δεύτερη συνεχόμενη διετία, πρόεδρος της ΑΕΚ Γιώργος Μαλιόγκας έκανε μία σύντομη αποτίμηση της σαιζόν 2016-17 που μόλις τελείωσε, ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για την στήριξη τους και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.

Στη συνέχεια οι προπονητές απένειμαν έπαινους σε όλα τα τμήματα των Ακαδημιών ενώ την “τιμητική” τους είχαν οι ομάδες Τζούνιορ Ποδοσφαίρου (Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Κοζάνης 2016-17), Προπαιδικού Ποδοσφαίρου (2η στην ΕΠΣ Κοζάνης 2016-17) και Παιδικού Μπάσκετ (2η στην ΕΚΑΣΔΥΜ 2016-17).

Επίσης η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “αποχαιρέτισε” τους παίκτες του Παιδικού γεννημένους το 2002 που πλέον του χρόνου θα αγωνίζονται στο ανδρικό πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης με τις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης.

Την “τιμητική” τους βέβαια στην γιορτή είχαν και … τα σουβλάκια καθώς οι παραβρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, έφαγαν … με την ψυχή τους, χάρη στους εθελοντές γονείς που εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντα του ψησίματος.

Η Αθλητική Ενωση Κοζάνης εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και στο επανειδείν στις προπονήσεις περίπου στα τέλη Αυγούστου.








 aekozanis.gr 

Σχόλια