Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Σήκωσαν μανίκια κι έπιασαν δουλειά στον Ερμή - Οι πρώτες κινήσεις

Ξεκίνησε από χθες ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για τον Ερμή Αμυνταίου Μια χρόνια που θα βρει την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ εθνική κατηγορία.

Οι ιθύνοντες της ομάδας μπροστά σ' αυτή τη μεγάλη πρόκληση θέλουν να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα η οποία δεν θα είναι περαστική από την κατηγορία αλλά ομάδα που θα  αφήσει τη σφραγίδα της.

 Για το λόγο αυτό όλοι στο Αμύνταιο με πρωτεργάτη τον γιατρό Παύλο  Λαζαρίδη σήκωσαν μανίκια  κι έπιασαν δουλειά.

Το πετυχημένο τεχνικό δίδυμο Σιαπανίδη - Αραμαδανίδη παραμένει στον πάγκο και τη νέα χρονιά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη η διοίκηση έχει συμφωνήσει με τον περσινό κορμό της ομάδας πλην του Χρήστου Μπερμπερίδη που αποχωρεί για προσωπικούς λόγους και τον Ηλία Σολάκη στον οποίο προτάθηκε να βοηθήσει την ομάδα από άλλο πόστο.
  
Το κενό στη θέση του τερματοφύλακα όπως μάθαμε καλύφθηκε άμεσα αφού οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο πορτιέρο Γιάννη Περπερίδη.

Από κει και πέρα σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ η διοίκηση θα κάνει προσπάθειες να αποκτήσει 4-5 έμπειρους ποδοσφαιριστές, γνώστες της κατηγορίας. 

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και δελτίο τύπου της ομάδας το οποίο θα αναφέρει και επίσημα τις πρώτες κινήσεις του Ερμή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.