Μακεδονικός Κοζάνης: Ξεκίνησε ο προγραμματισμός όλων των τμημάτων για τη νέα χρονιά Ανακοίνωσε τη συνεργασία με Βασίλη Καραθανάση


 Οι άνθρωποι του Μακεδονικού πριν καλά - καλά τελειώσει η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησαν τον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά.
 Ένας σχεδιασμός που ξεκινά από τις ακαδημίες περνάει απ’  την Κοζάνη 2004 και ολοκληρώνεται στον Μακεδονικό Κοζάνης.
Όσον αφορά τις ακαδημίες ανακοινώθηκε και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Καραθανάση (Γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο  κάτοχο πτυχίου  UEFA C) έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή που μαζί με τους τρεις νεαρούς και ικανότατους   που ήδη υπάρχουν στο team  Ζαχαριάδη Λεωνίδα (Γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο κάτοχο πτυχίου UEFA B)  τον Αργυρόπουλο Θωμά (Γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο κάτοχος UEFA B)  και τον Ματούλα Νίκο θα σχηματίσουν  την προπονητική ομάδα που θα επιφορτιστεί ​ τα παιδαγωγικά και τεχνικά  βάρη των τμημάτων υποδομών  του Μακεδονικού Κοζάνης.



Ο Ματούλας Νίκος,ο  Ζαχαριάδης Λεωνίδας και ο  Αργυρόπουλος Θωμάς θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ως ποδοσφαιριστές στον Μακεδονικό.



Ενώ από την άλλη ο Βασίλης Καραθανάσης θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Τάκη Καραθανάση στον πάγκο των κυανόλευκων.

Έναρξη - εγγραφές Ακαδημίας και Αγιασμός όλων των τμημάτων.
Συνεργασία με INTERSPORT

Έναρξη της Ακαδημίας και Αγιασμός όλων των τμημάτων  ορίσθηκε η Πέμπτη  24 Αυγούστου 2017.
Οι εγγραφές στην ακαδημία θα ξεκινήσουν 25 Αυγούστου  και όπως έγινε γνωστό για τα νέα μέλη της Ακαδημίας ο πρώτος μήνας θα είναι δωρεάν.  
Επίσης ανακοινώνεται και η έναρξη συνεργασίας με το κατάστημα αθλητικών ειδών INTERSPORT  με αρκετά προνόμια για τους ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων του Μακεδονικού (λεπτομέρειες για αυτό το κομμάτι θα ανακοινωθούν άμεσα).

Κοζάνη 2004 Με την ίδια φιλοσοφία
Η Κοζάνη 2004 θα συνεχίσει με τον Μανδραβέλη Θόδωρο (κάτοχο πτυχίου UEFA A) έχοντας την ίδια φιλοσοφία με τα προηγούμενα χρόνια. Να υποδέχεται τα παιδιά του παιδικού και να τα προετοιμάζει για την μεγάλη ομάδα του Μακεδονικού.
Είναι χαρακτηριστικό πως φέτος από την Κοζάνη 2004 ανεβαίνουν στον Μακεδονικό Κοζάνης, 6 μικροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές!
Πρόκειται για τους
Στέλιο  Τσιάμη  γεννημένος το 2000 ,   Βασίλη   Μουρουζίδη  γεννημένος το 2000, Δημήτρη Χατζηζήση γεννημένος το 2001, Ιάκωβο  Γεωργιάδη  γεννημένος το 2001, Βαγγέλη Ζιάμπρα γεννημένος το 2001 και τον  Βασίλη  Παπαδημητρίου γεννημένος το 2001.

Έναρξη της προετοιμασίας της Κοζάνης 2004 ορίστηκε η Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017.

Μακεδονικός:  Κρατάει τον κορμό - χαμηλώνει ακόμα περισσότερο  τον μέσο όρο ηλικίας

Με τον Τάκη Καραθανάση (κάτοχο πτυχίου UEFA B) θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης.
Ο έμπειρος κόουτς φέτος θα έχει συνεργάτη τον γιο του Βασίλη Καραθανάση.
Ο Βασίλης Καραθανάσης (Γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο κάτοχος πτυχίου UEFA C') πέρυσι ήταν προπονητής στην Άνω Κώμη ενώ παλαιότερα υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες της ΑΕ Κοζάνης στις Ελπίδες  ΑΕΚ  στον  ΑΟ Κρόκου αλλά και στις ακαδημίες, της Ντιζόν στην Γαλλία.  

Η ενίσχυση του ρόστερ
Η διοίκηση του Μακεδονικού πέραν των 6 προαναφερθέντων  νεαρών που ανεβαίνουν από την  Κοζάνη 2004 κι  αφού συζητήσει ήδη με το υπάρχον υλικό θα προχωρήσει σε τρεις, τέσσερις  ακόμα μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών (ο αριθμός θα εξαρτηθεί με το πόσοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ).

Οι στόχοι εντοπίστηκαν υπήρξαν οι πρώτες επαφές και αναμένεται αν τελικά κλείσουν οι μεταγραφές  να  δημοσιευτούν και  τα  ονόματα.
Η έναρξη της  προετοιμασίας του Μακεδονικού ορίστηκε η Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017.


Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα φιλικά του Μακεδονικού Κοζάνης και της Κοζάνης 2004.

Σχόλια