Βρήκε τον ''ΜΑΣΤΟΡΑ'' του ο Ηρακλής !!!


Την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας με έναν πολύ έμπειρο παίκτη συνεχίζουν οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ..Νέα προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας ο πολύπειρος σέντερ Δημήτρης Μάστορας που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια μιας και αγωνίστηκε με την φανέλα της ομάδας στην Β'ΕΘΝΙΚΗ την περίοδο 2013-2014 !!!!!!

Τα σχόλια είναι περιττά για το ήθος και τις ικανότητες του Δημήτρη.Το βιογραφικό του θα το ζήλευαν πολλοί!!!


Πλούσιο σε διακρίσεις και πρωταθλήματα..... Από σήμερα ο Δημήτρης ανήκει στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ δεχόμενος την πρόταση της διοίκησης χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Πρόεδρος και οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ καλοσωρίζουν το νέο μέλος της οικογένειας και του εύχονται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.     
  
Προηγούμενες ομάδες
Λασσάνης Κοζάνης Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Δαίδαλοι Καλλικράτειας 2003
Αιγινιακός 2004
Πολύγηρος 2005
Μακαμπη 2006
Λασσάνης Κοζάνης
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 2013-2014 Β'ΕΘΝΙΚΗ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ Δημήτρη Μάστορα
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και τους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ που από την πρώτη στιγμή δείξανε έμπρακτα πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και πόσο εμπιστοσύνη έχουν στο πρόσωπό μου.

Θα είναι η δεύτερη φορά που θα φορέσω την φανέλα της ομάδας αφού την περίοδο 2013-2014 ήμουν παίκτης του ΗΡΑΚΛΗ στην Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Με πολλούς από τους συμπαίκτες μου γνωριζόμαστε αρκετά καλά και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη τον στόχο της διοίκησης αλλά και του προπονητή που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία σε όλους μας,και το τι μπορούμε να κάνουμε θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. 

Σχόλια