Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Η Βάγια Καρακούλα στην Εθνική Νέων Γυναικών

Στην Εθνική Νέων Γυναικών, κλήθηκε η ΒΑΓΙΑ ΚΑΡΑΚΟΥΛΑ, και θα συμμετέχει στην προετοιμασία με ορίζοντα το πανευρωπαικό Νέων Γυναικών, που γίνεται στο Ειλάτ του ΙΣΡΑΗΛ, 8-16/7/2017.
Η Βάγια, προερχόμενη από τον ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ, έπαιξε την σεζόν 2015-2016 στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ φτάνοντας με τις νεανίδες στην 6η θέση στην Ελλάδα, στο επίπεδο των ΝΕΑΝΙΔΩΝ, και διακρίθηκε πάντα, είτε ως παίκτρια μας, είτε ως αντίπαλος, όχι μόνο για τις μεγάλες αθλητικές της ικανότητες , αλλά και αυτό είναι το σημαντικότερο, για τον εκπληκτικό χαραχτήρα, και την αγάπη της για το μπάσκετ. 

Εμείς κρατάμε τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία της στην ομάδα, χαιρόμαστε ιδιαίτερα τόσο με την αθλητική όσο και την ακαδημαϊκή της εξέλιξη (φοιτήτρια Δημοσιογραφίας), και ευχόμαστε ότι καλύτερο, τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένειά της, που την περιβάλλει με εξαιρετική αγάπη και φροντίδα. 

Τα συγχαρητήρια ανήκουν βεβαίως και σε μια άλλη κοπέλα, την Κική Δημητριάδου, παίκτρια του ΛΑΣΣΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ, που αυτή την στιγμή σπουδάζει και παίζει μπάσκετ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, για την κλήση της, που αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών και των ικανοτήτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.