Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Χαιρέτησε και ο Γιώργος «Κυπις» Κυπιρτόγλου τον ΠΑΟΚ Κοσμίου


Ένα από τα καλύτερα παιδιά του ΠΑΟΚ Κοσμίου ο Κοζανίτης Γιώργος Κυπιρτόγλου  αποχαιρέτησε μέσω διαδικτύου και αυτός όπως και ο Λόρενς μετά από 4 χρόνια την ομάδα του.


Ο πρώην χαφ του Μακεδονικού Κοζάνης και ένας από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος όπως επιλέγη και στον διαγωνισμό του ThrakiSportS αποχαιρέτησε και αυτός την ομάδα του Κοσμίου για να επιστέψει στην Κοζάνη, με την ομάδα του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κυπιρτόγλου:  «Μετά από 4 χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟ Κοσμίου αυτός ο κύκλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας τελειώνει. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ της ομάδας, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και πάνω απ όλα όλους τους συμπαίχτες μου. Μέσα από αυτήν την ομάδα γίναμε οικογένεια. 

Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν για να αρχίσει κάτι καινούργιο. Κρατάω μόνο τις ωραίες στιγμές που πέρασα στο Κόσμιο και εύχομαι στην ομάδα να έρθουν ακόμα περισσότερες! 
Θα μαθαίνω τα νέα της ομαδάρας μας!!

Υ.Γ. Πάνο Τσολάκη και κ. Χάρη Κυριακού σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

 thrakisports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.