Νέος πρόεδρος στην ΑΕΠ

Νέος Πρόεδρος στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ, ο Ιατρός Ιωάννης Κωνσταντινίδης, υιός του αείμνηστου Προέδρου της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, Ορέστη Κωνσταντινίδη, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με τις πιο λαμπρές σελίδες του ιστορικού σωματείου, στο παρελθόν.


Η σύνθεση του νέου εννιαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα το βράδυ της Τετάρτης 28/06 στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (Χειρούργος Ορθοπαιδικός)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (Καρδιολόγος)
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ (Επιχειρηματίας)
ΤΑΜΙΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΣΙΔΗΣ (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΜΠΟΣ (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
ΜΕΛΗ: 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (Πρόεδρος ΕΒΕ-Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης-Επιχειρηματίας) 
ΣΑΒΒΑΣ ΑΣΑΛΟΥΜΙΔΗΣ (Επιχειρηματίας)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΡΑΝΙΔΗΣ (Εργολάβος)
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (Καλλιτέχνης)

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Δ.Σ., ο νέος Πρόεδρος της Διοίκησης, Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Ξεκινάμε μια συλλογική προσπάθεια με στόχο την ενδυνάμωση της ΑΕΠ σε όλα τα επίπεδα, εν όψει της παρουσίας της στη Γ´ ΕΘΝΙΚΗ. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΠ απευθύνει λοιπόν, ένα μεγάλο κάλεσμα, σε όλους και όλες. Να αγκαλιάσουμε όλοι μας την προσπάθεια, για την ευόδωση των στόχων της.Να πετάξει ακόμη ψηλότερα".
Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, στις 8 το βράδυ, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας διοίκησης της Α.Ε.Π. καθώς επίσης και η ανακοίνωση των ονομάτων που θα στελεχώσουν τις Επιτροπές λειτουργίας αυτής. Σε αυτό το κάλεσμα της Διοίκησης, ανταποκρίθηκαν ήδη, δηλώνοντας πρόθυμοι να καταβάλλουν τα μέγιστα στην κοινή προσπάθεια, στελεχώνοντας τις επιτροπές, από θέσεις- κλειδιά, οι: Ζερβανταρίδης Αντώνιος (Επιχειρηματίας), Καμπουρίδης Σταύρος (Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτ. Μακεδονίας-Επιχειρηματίας), Κωνσταντίνος Σαρασίδης (Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός), Αραβόπουλος Ιωάννης (Δημόσιος Υπάλληλος), Αλεξανδρίδης Παρασκευάς (Υπάλληλος ΔΕΗ), Χριστοφορίδης Χρήστος (Ελεύθερος Επαγγελματίας), Χριστοφορίδης Παναγιώτης (Επιχειρηματίας), Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος (Υπάλληλος ΔΕΗ), Χατζής Βασίλειος (Δημόσιος Υπάλληλος), Ζερβανταρίδης Φώτης (Γεωπόνος), Βροίκος Παντελής (Ιδιωτικός υπάλληλος), Εμμανουηλίδης Στράτος (Μουσικός), Πιλικίδης Γεώργιος (Υπάλληλος ΔΕΗ).


Σχόλια