Απόλλων Πτολεμαΐδας: Φωτογραφικό αφιέρωμα στα μπαράζ στη Θεσσαλονίκη | φωτο

Παραθέτουμε ένα άλμπουμ φωτογραφιών από τα μπαράζ που διεξήχθησαν 21-25 Ιουνίου στο γήπεδο Επταπυργίου στην Θες/κη. 

Η διοίκηση με το πέρας των αγώνων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο τον προπονητή μας ΖΗΣΗ ΚΑΨΑΛΗ, όσο και όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στην φετινή προσπάθεια, για την καθημερινή τους προσπάθεια, τον ζήλο και την διάθεση που έδειξαν από τα τέλη Αυγούστου έως και σήμερα.

Μπορεί ο στόχος μας να μην επιτεύχθηκε είμαστε όμως εδώ, πιο έτοιμοι , πιο δυνατοί να διδαχθούμε από τα λάθη, τις αδυναμίες και τις ατυχίες που δυστυχώς δεν μας άφησαν να εμφανιστούμε όπως ακριβώς θα θέλαμε στα μπαράζ. Με ένα πολύ νεανικό ρόστερ και αθλήτριες που έχουν ταλέντο, μπασκετική ποιότητα και μέλλον μπροστά τους παλέψαμε για το καλύτερο. Η αποτυχία όμως , όπως και η επιτυχία είναι μέσα στον αθλητισμό και εμείς, όπως πάντα άλλωστε, θα συνεχίσουμε για το καλύτερο. 

Συγχαίρουμε όλες τις ομάδες και όλες τις αθλήτριες που 5 ημέρες με δύσκολες συνθήκες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, και ευχόμαστε στον μεν Πανσερραϊκος Γυναικείο Τμήμα Μπάσκετ ως πρώτο καλή συνέχεια και επιτυχία στην Α2, στους δε υπόλοιπους ότι καλύτερο, υγεία πάνω από όλα, και επιτυχίες. Σημειώνουμε ότι σημαντικό μέρος του φωτογραφικού υλικού προέρχεται από το μπασκετικό site , GrSpotakia, που επί 5 ημέρες βρέθηκε στο γήπεδο και κάλυψε την διοργάνωση.

Απόλλων Πτολεμαΐδας