Διαψεύδει ο Ερμής Αμυνταίου δημοσιεύματα για πιθανές αποχωρήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Ερμής Αμυνταίου Ματιές στα σπορ
Άμεση διάψευση είχαμε από την πλευρά του Ερμή Αμυνταίου σε δημοσιεύματα τα οποία κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρηση Μπερμπερίδη και Γιετίμη. 


Από την άλλη ,υπάρχει  η κατ αρχήν συμφωνία για παραμονή του τεχνικού διδύμου ,Δημήτρη Σιαπανίδη  και Τάσου Αραμαδανίδη αλλά με την έλευση του κ. Παύλου Λαζαρίδη στο Αμύνταιο πιθανολογείται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Όπως αναφέρει έγκυρη πηγή του «Ματιες στα σπορ»  ο πρόεδρος του Ερμή, Παύλος Λαζαρίδης , απουσιάζει για προσωπικές του υποχρεώσεις  στην Αθήνα και θα επιστρέψει την Παρασκευή το βράδυ.

Από το Σάββατο, όπως μάθαμε και με την παρουσία του γιατρού,  θα τεθούν όλα τα καυτά θέματα (ανανεώσεις , μεταγραφές , αποχωρήσεις)  επί τάπητος.  




Σχόλια

  1. Ετσι και αλλιώς για πάγκο προορίζονται και οι δύο και να αποχωρήσουν δεν νομίζω επηρεάσει τον κεντρικό σχεδιαμό που αφορα σεντερ φορ,εξάρι,στόπερ και αριστερο εξτρεμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.