Ώρα final6 στη Θεσσαλονίκη για τις Κορασίδες του Αρίωνα !!


 Για άλλη μια χρονιά πιστοί στο ραντεβού με τις τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων! Σε μια κατηγορία που η ομάδα του Αρίων έχει πανηγυρίσει μετάλλια και διακρίσεις. Πέρυσι μάλιστα ήταν και η πρωταθλήτρια.


Η τελική φάση κορασίδων ξεκινά σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη! Πιο συγκεκριμένα 20-23 Ιουνίου στο γήπεδο της Μίκρας.
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας βρίσκεται στον πρώτο όμιλο και όπως σχεδόν κάθε χρόνο καλείται  σε μία μέρα να παίξει  2 αγώνες!


 Το πρόγραμμα των αγώνων στην πρώτη φάση είναι:
21-6-2017 11:30 ΦΣ ΑΡΙΩΝ-ΠΥΛΑΙΑ
21-6-2017 20:00 Ο,Φ,Ν ΙΩΝΙΑΣ-ΦΣ ΑΡΙΩΝ

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην αποστολή του Αρίων και να επιστρέψουν πίσω με γεμάτες εμπειρία και φυσικά χωρίς τραυματισμούς!!
Η Διοίκηση καλεί επίσης όλους τους φίλους, γονείς και συγγενείς των αθλητριών να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και να υποστηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας!!


** Να σημειωθεί για άλλη μια χρονιά η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η ομοσπονδία τους αθλητές/τριες καθώς καλούνται σε 7 μέρες οι γονείς να γίνουν τράπεζες και να δώσουν ένα μεγάλο ποσό, ώστε τα παιδιά τους να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα!

Σχόλια

  1. Ο Αρίων - του Αρίωνα , Ο Απόλλων - του Απόλλωνα , Ο Τιτάν - του Τιτάνα , Ο Αλιάκμων - του Αλιάκμονα . Ήμαρτον !!!Είναι ελληνικές λέξεις και έχουν γενική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.