Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Ώρα final6 στη Θεσσαλονίκη για τις Κορασίδες του Αρίωνα !!


 Για άλλη μια χρονιά πιστοί στο ραντεβού με τις τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων! Σε μια κατηγορία που η ομάδα του Αρίων έχει πανηγυρίσει μετάλλια και διακρίσεις. Πέρυσι μάλιστα ήταν και η πρωταθλήτρια.


Η τελική φάση κορασίδων ξεκινά σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη! Πιο συγκεκριμένα 20-23 Ιουνίου στο γήπεδο της Μίκρας.
Η ομάδα της Πτολεμαΐδας βρίσκεται στον πρώτο όμιλο και όπως σχεδόν κάθε χρόνο καλείται  σε μία μέρα να παίξει  2 αγώνες!


 Το πρόγραμμα των αγώνων στην πρώτη φάση είναι:
21-6-2017 11:30 ΦΣ ΑΡΙΩΝ-ΠΥΛΑΙΑ
21-6-2017 20:00 Ο,Φ,Ν ΙΩΝΙΑΣ-ΦΣ ΑΡΙΩΝ

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην αποστολή του Αρίων και να επιστρέψουν πίσω με γεμάτες εμπειρία και φυσικά χωρίς τραυματισμούς!!
Η Διοίκηση καλεί επίσης όλους τους φίλους, γονείς και συγγενείς των αθλητριών να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και να υποστηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας!!


** Να σημειωθεί για άλλη μια χρονιά η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η ομοσπονδία τους αθλητές/τριες καθώς καλούνται σε 7 μέρες οι γονείς να γίνουν τράπεζες και να δώσουν ένα μεγάλο ποσό, ώστε τα παιδιά τους να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα!

1 σχόλιο:

  1. Ο Αρίων - του Αρίωνα , Ο Απόλλων - του Απόλλωνα , Ο Τιτάν - του Τιτάνα , Ο Αλιάκμων - του Αλιάκμονα . Ήμαρτον !!!Είναι ελληνικές λέξεις και έχουν γενική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια πλέον θα δημοσιεύονται εφόσον είναι επώνυμα και από Χρήστες με Λογαριασμούς Google
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.