Προετοιμασία ΣΕΑ Κοζάνης για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018 - Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος

Προετοιμασία  ΣΕΑ Κοζάνης για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018  - Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος.
  
Ενισχύθηκε η γυναικεία ομάδα  
Με δύο πολύ καλές μεταγραφές ενισχύθηκε για την αγωνιστική χρονιά 2017-18 η γυναικεία ομάδα του ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί με την κοζανίτικη ομάδα η αθλήτρια Βασιλειάδου Νοεμή (φοιτήτρια της Νομικής) που προέρχεται από τον ΠΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και η οποία πέρσι συνέβαλε τα μέγιστα.

Το πολύ καλό όμως νέο είναι η μεταγραφή στο σύλλογό της πρώτης αθλήτριας του ΦΑΡΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ Καμπορούδη Χριστίνας (μαθήτρια Β΄Λυκείου).
Έτσι λοιπόν οι αθλήτριές  Κασνάκη Ε., Τσιάρα Κ. και Κοκκινίδου Β., συνεπικουρούμενες από τα πολύ αξιόλογα μεταγραφικά αποκτήματα βάζουν υψηλούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Σταθερή η ανδρική ομάδα – Παραχωρήθηκε πάλι ο Παναγιωτίδης Α.  
Για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο παραχωρήθηκε ο Παναγιωτίδης Α. μετά από επιθυμία του (είναι φοιτητής της Φιλοσοφικής Ιωαννίνων) στον Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Έτσι οι Χριστοδούλου Θ., Νατσιός Ι., Ζυγανιτίδης Φ., Γιαννουλίδης Ι. και με την προσθήκη του έφηβου Ζορμπά Ξ. θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα, χωρίς να κρύβουν τη φιλοδοξία τους για κάτι πολύ καλό.

Προπονητικά καμπ προετοιμασίας   
Στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου  για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ταλαντούχος μικρός Καπαγιαννίδης Ε. συμμετείχε τον Ιούνιο σε πολύ δυνατό προπονητικό καμπ στα Γιάννενα.

 Τον Αύγουστο θα συμμετάσχει μαζί με την άλλη μικρή και πολλά υποσχόμενη αθλήτριά μας Κοκκινίδου Β. σε πολύ αξιόλογο προπονητικό καμπ στη Θάσο.
Τέλος στις 17-19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί προπονητικό τριήμερο προετοιμασίας για όλους τους αθλητές-τριές μας στην Κοζάνη με τον κ. Σιαμίδη Π.    

Σχόλια