Μπάσκετ - Τελική φάση Νεανίδων: Απόλλων Πτολεμαΐδας - Ηρόδοτος 56-60 | φωτο


Την πέμπτη θέση στην ΕΛΛΑΔΑ κατέλαβε ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ αφού στο παιχνίδι που έγινε νωρίς το πρωί του Σαββάτου δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΗΡΟΔΟΤΟ. 

Η κακή άμυνα στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και η εξαιρετική επίδοση του αντιπάλου έξω από τα 6΄75 (9 εύστοχα τρίποντα), σε συνδυασμό με το φόρτωμα παικτριών μας με φάουλ οδήγησαν στο τελικό 56-60, αφήνοντας σε όλους μας μια γλυκόπικρη γεύση για την επίδοση της ομάδας στο τουρνουά, που θα μπορούσε να είναι σίγουρα καλύτερη. 

Ωστόσο αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, η παρουσία του ΑΠΟΛΛΩΝΑΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ σε ακόμη μία τελική φάση ηλικιακού πρωταθλήματος, μια 5η θέση ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ που προστίθεται στο πολύ πλούσιο παλμαρέ του που τον καθιστά μέλος της ελίτ (ελίτ --> θηλυκό άκλιτο που σημαίνει: οι καλύτεροι, οι εκλεκτότεροι ενός συνόλου. Βικιπαίδεια....με επεξήγηση γιατί....ξέρεις εσύ) του γυναικείου μπάσκετ διαχρονικά. 

Από το 1989 που ιδρύθηκε , έχει καταφέρει αυτό για το οποίο υπερηφανεύονται ελάχιστοι, την συλλογή δηλ. πλήστων όσων τίτλων, μεταλλίων και συμμετοχών στις κορυφαίες διοργανώσεις των ηλικιακών πρωταθλημάτων, ενώ είναι από τις ιστορικότερες ομάδες στις γυναίκες με πάρα πολλές συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία (Α1 για όσους γνωρίζουν και για όσους δεν γνωρίζουν και δεν έχουν πάει ποτέ) αλλά και στην ΕΥΡΩΠΗ!!!.

Η κορυφή είναι για όσους μπορούν να την δουν, να την φτάσουν και να μην ζαλίζονται. Γιαυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς τα υπέροχα κορίτσια μας και τους προπονητές σας , που μέχρι σήμερα 8 ΙΟΥΛΙΟΥ που οι περισσότεροι βρίσκονται και ΄΄σερφάρουν΄΄ με ευκολία στις παραλίες ή μπροστά στους υπολογιστές τους, δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, μέσα από δυσκολίες, τραυματισμούς και προβλήματα και καταφέρατε για ακόμη μία φορά να μας κάνετε περήφανους. 

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να βγει μια απαιτητική αγωνιστική χρονιά σε όλα τα επίπεδα, ευχόμαστε στις αθλήτριες, στους γονείς και σε όλους όσους βρίσκονται κοντά μας και βοηθούν, αλλά και στους άσπονδους φίλους μας, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. 

ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ την νέα χρονιά να βρούμε περισσότερους συμπαραστάτες στην προσπαθειά μας, πάνω από όλα για τα παιδιά μας τα οποία με την ποιότητα, την αξιοσύνη και την σκληρή τους δουλειά ,πρέπει να έχουν την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια για να φτάσουν εκεί που ΜΠΟΡΟΥΝ και τους ΑΞΙΖΕΙ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-14, 33-35, 48-42, 56-60

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (Καψάλης-Τσακμάκη): Δημητριάδου, Κοτζαΐτση 16, Τσιανάκα Α. 5, Τρυφωνίδου 3(1), Τσιανάκα Ε. 4, Κουρτίδου 4, Δανιηλίδου 4, Χαϊντάρη 13(1), Αντωνίου 7, Γρηγοριάδου, Μαμαλίγκα

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Δεδελετάκη): Μπαλαμούτσου 3(1), Μαυράκη 7(1), Γιαλαμά 14(1), Μαλιαράκη 3(1), Λογοθέτη 9, Νίχλου 12(4), Γαλανάκη 12(1).
φωτο: Καλλιόπη Κισκίνη


Σχόλια