Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Μπάσκετ - Πανελλήνιο Νεανίδων: Π.Α.Ο - Απόλλων Πτολεμαΐδας 57-45 | φωτο


Με ήττα συνέχισε την προσπάθειά του ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στο πανελλήνιο ΝΕΑΝΙΔΩΝ απέναντι στον Π.Α.Ο. Είναι όμως από εκείνες τις ήττες που, όπως και άλλες φορές έχουμε αναφέρει , χτίζουν την αυτοπεποίθηση της ομάδας, και δυναμώνουν την πεποίθηση όσων μπορούν να δουν, να καταλάβουν και να παραδεχτούν, ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ δικαιωματικά βρίσκεται όχι μόνο φέτος αλλά διαχρονικά στην κορυφή του γυναικείου μπάσκετ.
Γιατί; Ασχολείται ευλαβικά με την ανάπτυξη των υποδομών στηριζόμενος στο ταλέντο, την δουλειά και την αξιοσύνη των δικών του παιδιών και ανθρώπων. 

Απέναντι σε έναν αντίπαλο με όνομα και δυνατότητες γνωστές , ακόμα και στους πιο αδαείς, στάθηκε ισάξια ως τα μέσα περίπου του Δ' δεκαλέπτου, εκεί όπου η κούραση έδωσε στον ΠΑΟ την δυνατότητα για κάποιες επιθετικές ανάσες και από την άλλη δυσκόλεψε τις δικές μας απαντήσεις. 

Αξίζουν ωστόσο τα θερμότερα συγχαρητήρια στα υπέροχα πσιδιά μας που αγωνίστηκαν με πάθος , πειθαρχία και μπασκετική ευφυία καταφέρνοντας να μας κάνουν να νιώσουμε μεγάλη περηφάνια με την εμφάνισή τους. Μπράβο κοριτσάρες για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα που βγάλατε στο παρκέ συνεπικουρούμενες ασφαλώς από το προπονητικό τιμ. 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-12, 32-24, 47-36, 57-45

Π.Α.Ο.(Καντζιλιέρης- Αρχιμανδρίτης): Κασδαγλή 8, Γκαγκανάτσου, Τσέτα 5, Φρίμα, Σαπαλίδου 10 (1), Πράπα 14 (1), Κυρίου , Στούπα 4, Τσιρογιάννη, Εζέτζα 14, Καράντζαλου , Κακούρη 2 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (ΚΑΖΑΛΗΣ- ΤΣΑΚΜΑΚΗ): Δημητριάδου, Κοτζαίτση 7, Τσιανάκα Αικ. 5, Τρυφωνίδου Μ. 3 (1), Τσιανάκα Ε. 6, Κουρτίδου 11 (1), Δανιηλίδου 4, Χαιντάρη 5, Αντωνίου , Γρηγοριάδου 4, Μαμαλίγκα
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.