Επιστροφή στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ


Όντας η μακροβιότερη ομάδα της Κοζάνης στις Εθνικές κατηγορίες, με σταθερότητα υπομονή και επιμονή, δώσαμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους αθλητές της ομάδας, της πόλης και της περιφέρειάς μας, να αναδείξουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους.


Επενδύσαμε σε αυτούς, πιστέψαμε στις δυνατότητές τους και τους προσφέραμε τα μέγιστα που μπορούσαμε σε θέματα εκγύμνασης, αγωνιστικά, προπονητικά, ιατρικά, αλλά και στις κάθε είδους ΄μπασκετικές΄ ανησυχίες τους. Μας το ανταπέδωσαν με τον ιδρώτα, τη συνέπεια και τη δουλειά τους και μέσα από αρμονική συνεργασία, γιγαντώθηκε ο Σύλλογος και καθιερώθηκε στον Πανελλήνιο χάρτη του μπάσκετ. 

Φτάνοντας στη φετινή χρονιά, επιλέξαμε να αφήσουμε τους αθλητές μας ελεύθερους να ανοίξουν τα φτερά τους, αφού κρίναμε ότι το Σωματείο δεν μπορεί πια να καλύψει τις φιλοδοξίες τους (οικονομικές κυρίως, αλλά και αγωνιστικές) και να τους δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε άλλες ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων. Τους ευχόμαστε να προοδεύουν αγωνιστικά, να είναι πάντα υγιείς, αλλά και εξίσου τυχεροί στις μελλοντικές συνεργασίες τους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συνειδητά και ομόφωνα αποφάσισε πως τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18 θα συμμετέχουμε στο Πρωτάθλημα της Α΄ Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., προκειμένου να διασφαλίσουμε την ομαλή και εποικοδομητική ένταξή των εφήβων μας στην πλαισίωση του αντρικού τμήματος. Είναι καιρός, αυτά τα παιδιά αλλά και όσα θα έρθουν στο μέλλον από τα τμήματα υποδομής να δουλέψουν σκληρά και μεθοδικά, να αδράξουν την ευκαιρία και να φτάσουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Η Διοίκηση του Σωματείου, θα σταθεί αρωγός και θα ρίξει όλο το βάρος σε αυτή την προσπάθεια. Κύριος στόχος μας είναι η δημιουργία ανταγωνιστικών και πρωταγωνιστικών ομάδων, σε όλα τα ηλικιακά τμήματα. Σεβόμενη πάνω απ΄ όλα τις προσδοκίες των παιδιών και των γονιών τους που μας εμπιστεύονται διαχρονικά στην περίοδο της ύπαρξής μας, προγραμματίζει και θα υλοποιήσει άμεσα (αρχής γενομένης από το Σεπτέμβριο) την περεταίρω βελτίωση και εξέλιξη των αναπτυξιακών τμημάτων, μέσω νέων προγραμμάτων προπόνησης και αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, το φίλαθλο κοινό της Κοζάνης που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια στο δύσκολο δρόμο της Γ΄Εθνικής και μας έδινε δύναμη. Από αυτό το βήμα ζητάμε τη στήριξή του και στη νέα μας προσπάθεια, για να βοηθήσουμε τα παιδιά που θα εκπροσωπούν τους ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ στα Πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., προκειμένου να πάρουν την αύρα και την ώθηση που χρειάζονται.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Λουκάς Καραγιαννάκης

Σχόλια