Ο Ροδιανιώτης Κωνσταντίνος Βαλαής στον Ολυμπιακό Πειραιώς!!!!!!!

Ο πιτσιρικάς, γεννηθείς το 2003, γιος του Θέμη Βαλαή, ανήκε μέχρι πρότινος στην ακαδημία “Μπέμπηδες 2000“ που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και πλέον ετοιμάζεται για το… μεγάλο όνειρο: Να φορέσει τα ερυθρόλευκα!


Ο μικρός θα ενταχθεί στην U15 του Ολυμπιακού και του χρόνου θα αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομών της Super League.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαλαής ήταν αρχηγός στην μικτή ΕΠΣ Μακεδονίας, η οποία φέτος κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, κάτι που αν μη τι άλλο… δείχνει το ταλέντο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 
“Η Ακαδημία Μπέμπηδες 2000 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή του συλλόγου Κωνσταντίνου Βαλαή στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Κωνσταντίνος Βαλαής θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στιν Κ15 του Ολυμπιακού Πειραιώς, έπειτα από συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Η σωστή, προσηλωμένη και αστείρευτη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία τα τελευταία χρόνια κυρίως μέσω των έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών μας, αποφέρει καρπούς. Έτσι, ο γεννημένος το 2003 Βαλαής ανήκει πλέον, σε έναν σύλλογο που λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Βαλαής αποτελεί γέννημα θρέμμα τον Μπεμπηδων και θα ενσωματωθεί στην Κ-15 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Αγωνίστηκε και ήταν αρχηγός της Μικτής ΕΠΣΜ που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Στόχος της ακαδημίας είναι και θα είναι η παροχή υπηρεσιών με γνώμονα την ποδοσφαιρική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Προτεραιότητα στον σύλλογό μας έχουν τα παιδιά, η διαμόρφωση του χαρακτήρα τους μέσα στην κρίση αξιών που περνάμε. Και όταν αυτό επιτυγχάνεται σε συνάρτηση με την ποδοσφαιρική ανάπτυξη, τότε θεωρούμε πως το έργο μας έχει επιτευχθεί.

Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή μας για το ήθος, την σεμνότητά του, αλλά και για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά την ίδια πορεία.

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία, και τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Πειραιώς”.



 ntobas.blogspot.gr 

Σχόλια