Ανταγωνιστικός ο Πυρσός… Ρυθμίζει τα παλιά χρέη η ομάδα των Γρεβενών και οργανώνεται για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική

Χρήστος Λάλλος - Κώστας Μάρκου 
Όλα δείχνουν πως ο Πυρσός Γρεβενών θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη νέα χρονιά, με τη διοίκηση να φροντίζει για τα χρέη που προέκυψαν προς ΕΠΟ και εφορία.

Την προσεχή εβδομάδα θα γίνει προσπάθεια να γίνει διακανονισμός των οφειλών, που ανέρχονται στο ποσό των 5.100 ευρώ. Μόλις ρυθμιστεί το θέμα, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του σχεδιασμού, με το ρόστερ να στελεχώνεται από Γρεβενιώτες. Στο πλάνο είναι η προώθηση τεσσάρων παικτών από την ακαδημία του Πυρσού στην πρώτη ομάδα.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια απόκτησης του 16χρονου αμυντικού Λευτέρη Γαβρίδη, ο οποίος αγωνίζεται στα Γρεβενά Αεράτα. Πρόκειται για ένα ταλέντο του νομού, μέλος των μικτών ομάδων, ενώ βρίσκεται και στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στον συνεργάτη του liganews.gr στα Γρεβενά, Κώστα Μάρκου, ο τεχνικός Χρήστος Λάλλος, έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν του Πυρσού: «Θα δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως αρμόζει στην ιστορία του Πυρσού Γρεβενών. 
Θα βασιστούμε στο τοπικό στοιχείο, με παίκτες από την περιοχή, καθώς υπάρχει πολύ ταλέντο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Τέλος, μόλις τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες, θα τεθούν στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας του Πυρσού για τη νέα χρονιά.

Κώστας Μάρκου - e-grevena.com

Σχόλια