Απόλλων Πτολεμαΐδας - Ευχαριστήρια ανακοίνωση


O ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ θέλει να ευχαριστήσει καταρχήν τον ΔΗΜΟ ΒΟΪΟΥ, και στην συνέχεια την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και την Ε.Ο.Κ. για το σύνολο της διοργάνωσης της τελικής φάσης του 31ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος ΝΕΑΝΙΔΩΝ.
Σε μια εποχή όπου η ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιών αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, οφείλουμε να συγχαρούμε καταρχήν τον Δήμαρχο Βοϊου, Κο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ για την άμεση ανταπόκριση και ανάληψη μιας τέτοιας ευθύνης, την μέριμνα για όλα τα θέματα λειτουργίας του τουρνουά και την καθημερινή προσπάθεια μέσα σε δύσκολες συνθήκες προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις όλων μας. 

Αισθανόμαστε δε την ανάγκη να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά σε κάποιους ανθρώπους που ήταν πραγματικά η ψυχή της διοργάνωσης. Η Κα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΙΣΚΙΝΗ από μέρους του ΔΗΜΟΥ εργάστηκε με πάθος και ανιδειοτέλεια και βρισκόταν όπου και όταν την χρειάζονταν όλες οι αποστολές για να λύσει και να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη μας. 

Άνθρωπος άλλωστε του αθλητισμού και παλιά αθλήτρια του ΜΠΑΣΚΕΤ απέδειξε αυτές τις ημέρες, αυτό που εμείς γνωρίζουμε λόγω γεωγραφικής εγγύτητας, το πάθος της δηλ. για προσφορά όχι μόνο στο μπάσκετ και τον αθλητισμό αλλά και στη κοινωνία γενικότερα. 

Ευχαριστούμε επίσης την υπεύθυνη του γηπέδου ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΑΤΣΟΥ, το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Τσοτυλιού και όλους όσους βρέθηκαν και βοήθησαν εθελοντικά με ευγένεια, αυταπάρνηση και υψηλή αίσθηση ευθύνης. Το ΤΣΟΤΥΛΙ αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά ιδιαίτερα φιλόξενο, και δεν είναι τυχαίο ότι από αύριο ξεκινάει εκεί η προετοιμασία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ.

ΙΟΥΛ4
4 Ιουλίου - 8 ΙουλίουΚλειστό Γυμναστήριο Τσοτυλίου
Giorgos και Tassos

Σχόλια