«Αθλητικές Ματιές»…με τον Κώστα Μάρκου


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΝΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ…


Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου και δεν βλέπουμε κανένα προγραμματισμό από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, ανάμεσά τους και ο Πυρσός.

Η οικονομική κρίση έχει σαρώσει τα πάντα και έχει επηρεάσει και το βασιλιά τον σπορ το ποδόσφαιρο, το οποίο βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.

«Η διαχρονική ρεμούλα, τα στημένα παιχνίδια και η «παράγκα» έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο»…αυτό τονίζει σε συνέντευξή του ο Γρεβενιώτης πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Δρόσος και συνεχίζει…είναι υπαρκτός ο κίνδυνος για Grexit.

Αν δε βρεθεί λύση με την ομάδα του Πυρσού αρκετοί παίκτες θα αποχωρήσουν ήδη μερικοί γλυκοκοιτάζουν προς την περιοχή της Κοζάνης.

Ανάμεσά τους είναι και ο Χρήστος Μπλάντος ο οποίος σε συζητήσεις τόνισε πως η υπομονή του έχει εξαντληθεί

Τις επόμενες μέρες θα έχουν συνάντηση Ντοβατζίδης και Πατσιούρης, ελπίζουμε να βρεθεί κάποια λύση και ο Πυρσός να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Προέδρος του Πυρσού Κώστας Ντοβατζίδης προσανατολίζεται να αγωνιστεί η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα

Άποψη μας είναι πως αν δηλώσει αδυναμία να παραδώσει τη σφραγίδα της ομάδας διότι μπορεί να υπάρξει κάποιος που θα αναλάβει την ομάδα.

                                                      ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿

ΔΕ βλέπουμε τουλάχιστον μέχρι στιγμής κάποια ανακοίνωση από τις ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών, πιθανό τις επόμενες μέρες να έχουμε νέα από Γρεβενά Αεράτα, ΑΟ Σειρήνας, Δεσκάτης, είναι οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.


 ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿

Περιποιεί τιμή για την πόλη μας η παρουσία του Δημήτρη Θάνου από τα Γιάννενα ο οποίος αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα υπό τη σκέπη της ΕΠΣ Γρεβενών.

Τιμά τόσο την Ένωση όσο και το Νομό μας που σε πρόσφατη συνέντευξη δεν ανέφερε ούτε λέξη για αυτούς που τον φιλοξενούν εδώ και πολλά χρονιά.


 ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿ ⇿

Φτωχό αναμένετε το μεταγραφικό παζάρι στις ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών, άλλωστε λιγοστά τα σωματεία και φυσικά όλοι γνωρίζουμε το δημογραφικό πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα μας και φυσικά το Νομό μας.

Όπως όλα δείχνουν δύσκολα να έχουμε αύξηση των ομάδων στη ΕΠΣ Γρεβενών άλλωστε αρκετές φορές ο Προέδρος της Ένωσης Δημοσθένης Κουπτσίδης αναφέρθηκε πως θα δηλώσουν συμμετοχή 2 με 3 ομάδες, δεν το βλέπουμε όμως.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχουν επιχορηγήσεις από την ΕΠΟ προς τα ερασιτεχνικά σωματεία, Πως λείπουν να κρατηθούν οι ομάδες;

Ελπίζουμε με την ανάδειξη νέας Διοίκησης στην ΕΠΟ, αφού σε λίγο καιρό θα έχουμε εκλογές να βγει κάτι θετικό για τα ερασιτεχνικά σωματεία.


 e-grevena.com «Αθλητικές Ματιές»…με τον Κώστα Μάρκου

Σχόλια