Πήρε Λυμπάρη ο ΑΣ Καστοριάς και αποδέσμευσε τέσσερις

 Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την γραμμή των ψηλών του ο Γιώργος Σούλιος στην Καστοριά, ερχόμενος σε συμφωνία με τον Νίκο Λυμπάρη, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Αίολο Αστακού, κερδίζοντας δυο διαδοχικές ανόδους από την Γ’ Εθνική ως και την Α2, ενώ πέρυσι συνέβαλε ώστε ο Αίολος να αγωνιστεί στα πλέι οφς.



Ο 33χρονος σέντερ είχε άψογη συνεργασία με τον Τάσο Χαρισμίδη τα τελευταία δυο χρόνια, με τους δυο τους να συνεχίζουν μαζί και τη φετινή σεζόν, έχοντας ως τρίτο της παρέας τον «παλιό» Σταμάτη Μπένα.

Ο Εδεσσαίος σέντερ την περσινή σεζόν είχε 5,8 πόντους και 4,2 ριμπάουντ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Κόροιβο,  Πιερικό Αρχέλαο, Δόξα Λευκάδας, Μεντ, Πανόραμα και Ηρακλή, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες.


Επίσης, ο Αθλητικός Σύλλογος Καστοριάς ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τους αθλητές Κώστα Τσότσο, Ορέστη Ματενίδη, Θοδωρή Τεπετίδη και Γιώργο Τασιούδη: «Η διοίκηση του ΑΣΚ ευχαριστεί τους εν λόγω αθλητές για την σημαντική τους προσφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Β΄ ομίλου της Β΄ Εθνικής (2016-17) και για τον απαράμιλλο ζήλο που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια της περασμένης σεζόν και όχι μόνο. Παράλληλα, τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους, υγεία και να έχουν ανάλογες επιτυχίες» (basketa.gr)

Σχόλια