Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Χωρίς μετάλλιο στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι Παγκορασίδες Α' του Εθνικού

Χωρίς μετάλλιο στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι Παγκορασίδες Α' του Εθνικού, που παρά την πολύ καλή παρουσία τους δεν κατάφεραν να μπουν σε μια από τις τρεις πρώτες  θέσεις της κατάταξης.


  Τερμάτισαν στην 4η θέση, πίσω από την Ιωνία, την Πυλαία και την Προσοτσάνη.
  
  Όχι όμως επειδή υστερούσαν σε ομαδικότητα, δυνάμεις, τεχνική κατάρτιση ή ταχύτητα.

  Αλλά μάλλον επειδή οι άλλες ομάδες είχαν άλλες προτεραιότητες όλη τη χρονιά, δούλεψαν σκληρότερα,  το πίστεψαν περισσότερο, το διεκδίκησαν εντονότερα, κοιτώντας τον αντίπαλο στα μάτια, χωρίς άγχος και φόβο, απλά με σκοπό να τα δώσουν όλα για το καλύτερο.

  Η γνωστή σε όλους "ψυχολογία της ομάδας," δηλαδή. Που όταν είναι πεσμένη, κάνει τα φαβορί να μοιάζουν αουτσάιντερ, και όταν αυτή ανέβει, να κάνει το αντίθετο. Δυστυχώς συνέβαλαν και παράγοντες όπως η κακή διαιτησία, ώστε να ρίξουν τη ψυχολογία της ομάδας μας, που με τα "λάθη" τους προκάλεσαν άγχος σε κρίσιμα σημεία των αγώνων. 

    Εμείς ως ομάδα πάντως, είμαστε χαρούμενοι που τα παιδιά απόλαυσαν τους αγώνες, το ταξίδι, την ομαδικότητα, τη διαμονή, γύρισαν υγιή και πρόσθεσαν μια πολύ σημαντική εμπειρία στη ζωή τους.  
  
  Συγχαίρουμε τις ομάδες - νικητές όλων των θέσεων, αγόρια και κορίτσια.
  
  Συγχαίρουμε επίσης όλους όσους βρέθηκαν κοντά στην ομάδα και περισσότερο τα παιδιά και τον προπονητή τους, που παρουσίασαν μια ομάδα με ήθος, αθλητικό πνεύμα και σεβασμό στον αντίπαλο, όποιος κι αν είναι αυτός.

  Θυμίζουμε σε όλους ότι στον αθλητισμό, υπάρχουν τα πιο έντονα συναισθήματα. Η χαρά, η λύπη, ο ενθουσιασμός, η απογοήτευση... Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν επιτυχίες, αποτυχίες, στόχοι που πιάστηκαν κι άλλοι που έμειναν άπιαστο όνειρο.

  Επίσης δηλώνουμε ότι "αυτό που δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό." Ας διδαχθούμε όλοι από τα λάθη μας κι ας βάλουμε τα δυνατά μας να γίνουμε καλύτεροι!

   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
   ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
   ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.