Απέκτησε ταλέντο από τη Πτολεμαΐδα ο Ολυμπιακός


Ένα νέο ταλέντο απέκτησε η Κ17 του Ολυμπιακού. Ο Τσακαλίδης Παναγιώτης, 16 ετών, μετακινήθηκε από την Πτολεμαΐδα και την Ακαδημία “ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ” στον Πειραιά. 


Η ανακοίνωση της Ακαδημίας “ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ”

«Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ““ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ” ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της Τσαγκαλίδη Παναγιώτη στη Π.Α.Ε Ολυμπιακός και συγκεκριμένα στην ομάδα της Κ-17.

Ο Τσακαλίδης Παναγιώτης αποτελούσε μέλος της Ακαδημίας μας από την την ηλικία των μπαμπίνι μέχρι και την φετινή χρονιά του παιδικού τμήματος. Ο Τσακαλίδης αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού χαφ.

Η Ακαδημία μας θέλει να συγχαρεί και να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή να είναι πάντα υγιής και να συνεχίσει να διαπρέπει εντός και εκτός των γηπέδων με ήθος, χαρακτήρα και αθλητική παιδεία όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια φορώντας τη φανέλα της Ακαδημίας μας.

Επίσης συγχαίρει και προσωπικά τον προπονητή του Καραγκιολίδη Γεώργιο για την δουλειά και για τις αξίες που μετέδωσε στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Τέλος η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει την Π.Α.Ε Ολυμπιακός και τον κ. Γιώργο Αμανατίδη για την άριστη και διακριτική προσέγγιση στο θέμα της μεταγραφής.

Παναγιώτη καλή συνέχεια και καλή τύχη . Εχεις τις ευχές όλης της Ακαδημίας».

Σχόλια