Φιλικό: Εθνικός Βατερού - Μακεδονικός Κοζάνης 1-0 - Φιλική νίκη στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων πέτυχε ο Εθνικός κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης | φωτο


Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό για τον Εθνικό Βατερού ενώ για τον Μακεδονικό ήταν το πρώτο.
Ο Εθνικός παρουσιάστηκε βελτιωμένος από το πρώτο παιχνίδι ενώ ο Μακεδονικός έδειξε καλά στοιχεία με καλή κυκλοφορία της μπάλας Και οι δύο ομάδες όπως είναι φυσικό τέτοια εποχή έδειξαν αδυναμίες που μέσα από τα φιλικά το τεχνικό τιμ   Βατερού και Μακεδονικού θα κοιτάξουν να τις διορθώσουν.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Κιοσκερίδης στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και μετά το φιλικό παιχνίδι και το γκολ που πέτυχε "έδωσε" τα χέρια με τον Αγάπιο Γραβριηλίδη και την ομάδα της Κοζάνης.

Ο κ Κουτσώνας χρησιμοποίησε 15 ποδοσφαιριστές ενώ ο κ Καραθανάσης 21 βγάζοντας κάποια συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Εθνικός Βατερού:  Ιωαννίδης, Πολυχρονιάδης, Σαλονικίδης, Σιδέρης, Σακαλής, Μανώλας, Πιστόλας, Λεωνιδάκης, Τσακιλτζίδης, Παυλίδης, Γεωργιάδης. 

Έπαιξαν και οι 
Κεντεποζίδης, Μυλωνάς, Κιοσκερίδης , Γρηγοριάδης, Λαζαρίδης. 



Μακεδονικός Κοζάνης:  Πάντος, Δημητριάδης, Ζιάμπρας, Αντωνόπουλος, Μουρατίδης, Κυπίρτογλου, Τσιάμης, Αργυρόπουλος, Αγγέλου, Μπάκανος , Βαρτζώκας. 

Έπαιξαν  και οι 
Γρηγοριάδης, Τρομπούκης, Παπαδημητρίου, Κασαπίδης, Λαβαντσιώτης, Ευθυμιάδης, Νικολάου, Γεωργιάδης, Χατζηζήσης, Ατματσίδης.

Διαιτητής: Ηλίας Κρικέλης 







Σχόλια