Άλλαξε χέρια ο Εορδαϊκός και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!


Δεν είναι ψέμα ... άλλαξε χέρια ο Εορδαϊκός και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής! Απευθύνει κάλεσμα σε συλλόγους και ποδοσφαιριστές της Εορδαίας ! 

Άλλαξε χέρια ο Εορδαικός και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής 
Κυριολεκτικά στο και πέντε και όχι στο παρά πέντε ο Εορδαϊκός με νέο διοικητικό συμβούλιο πλήρωσε τα χρέη προς την ΕΠΟ και κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.

Με μπροστάρης τον  Κυριάκο Μαυροφρύδη ξεκινάει μια δύσκολη προσπάθεια αλλά οι νέοι διοικούντες είναι αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουν έστω και την ύστατη στιγμή.

Ήδη προπονητής στην ομάδα αναλαμβάνει ο έμπειρος και γνώστης πολλών θεμάτων  που αφορούν την περιοχή και τον Εορδαικό Γιάννης Κουλίδης.  

Η σελίδα μας μίλησε με τον νέο παράγοντα του Εορδαϊκού κ. Κυριάκο Μαυροφρύδη ο οποίος μας είπε τα εξής.

Αλλάζει σελίδα ο Εορδαϊκός με νέο διοικητικό συμβούλιο που θα ανακοινωθεί πολύ γρήγορα και  με προπονητή τον Γιάννη Κουλίδη ξεκινάμε μια δύσκολη προσπάθεια για να βγει ο Εορδαικός και πάλι στην επιφάνεια .Είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε 
Κάνουμε κάλεσμα σε συλλόγους της περιοχής , ποδοσφαιριστές,  αλλά και στον κόσμο της Εορδαίας να μας αγκαλιάσει και να πάμε τον Εορδαϊκό ψηλά.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θα προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε μ αυτές τον κοιμισμένο γίγαντα που δεν είναι άλλος από το κόσμο​ της Εορδαίας.

Ευχαριστούμε τέλος τον κύριο  Σάββα Λιάμη που  μας παραχώρησε την ομάδα .
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Ο Εορδαϊκός είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Σχόλια