Παρασκευή η τελική απόφαση για το μέλλον του Πυρσού - Στον αέρα η παραμονή του Κωνσταντίνου Μπόζιαρη στον Πυρσό ;


Αβεβαιότητα επικρατεί στον Πυρσό όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.
Σύμφωνα  με πληροφορίες της σελίδας την Παρασκευή που μας έρχεται θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις από τη διοίκηση Όλα δείχνουν πάντως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ότι ο Πυρσός θα αγωνιστεί στην Α' ΕΠΣ Γρεβενών.

Η διοίκηση θέλει να  εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που υπάρχουν μήπως και την ύστατη στιγμή μπορέσουν να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα και ο Πυρσός μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.

Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν μιλήσει με όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι όπως μας είπε ο κύριος Ντοβατζίδης πρόεδρος του Πυρσού εξέφρασαν την επιθυμία να μείνουν και του χρόνου στην ομάδα.

Υπάρχει ομως από την άλλη μια  εκκρεμότητα,   όσον αφορά την  παραμονή του αρχηγού της ομάδας Κωνσταντίνου Μπόζιαρη ο οποίος  δεν είναι ακόμα σίγουρο αν παραμείνει η λύσει  τη συνεργασία του  με τον Πυρσό.

Ο έμπειρος 25χρονος (δεξί μπακ - χαφ)  δεν έχει  μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση αλλά πληροφορίες της σελίδας αναφέρουν πως σκέφτεται  πολύ σοβαρά να αποχωρήσει  από τον Πυρσό και να μετακομίσει σε άλλη ομάδα. 

Σε περίπτωση τώρα που ο Πυρσός δεν κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θα έχει το δικαίωμα να τον αναπληρώσει η δεύτερη  ή η τρίτη  ομάδα της τελικής βαθμολογίας της Α κατηγορίας ΕΠΣ Γρεβενών δηλαδή ο  ΑΟ Σειρήνας η ο Καμβουνιακός Δεσκάτης.


Σχόλια