Εφηβικό τμήμα (Κ17) δημιούργησε ο ΠΑΟΚ Κοίλων


Η ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τη δημιουργία ενός νέου τμήματος στο χώρο των τμημάτων υποδομής. Πιστή στις αρχές της και με γνώμονα πάντα την αγάπη για το ποδόσφαιρο και τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και προχωρά στη δημιουργία ενός εφηβικού τμήματος (Κ17) για παιδιά γεννημένα το 2001 και το 2002. 

Με την κίνηση αυτή ευελπιστεί να καλύψει το κενό που δημιουργείται σε αυτή την κρίσιμη ποδοσφαιρικά ηλικία των 15-16 ετών,αφού μέχρι σήμερα τα περισσότερα παιδιά αυτής της ηλικίας αναγκάζονταν να σταματήσουν το ποδόσφαιρο γιατί δεν υπήρχε αντίστοιχο ηλικιακά τμήμα ή να παίρνουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα τοπικά ανδρικά πρωταθλήματα.

Η Κ17 του ΠΑΟΚ Κοίλων είναι πλέον γεγονός και δίνει το πρώτο της ραντεβού στις 17 Αυγούστου για την πρώτη συνάντηση και προπόνηση της ομάδος.Υπεύθυνος προπονητής του τμήματος θα είναι ο κος Στέφανος Γκουρτσούλης ,ένας καταξιωμένος προπονητής,γνωστός για το ήθος και την εργατικότητά του.

Ο κος Γκουρτσούλης προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ Κοίλων την περσινή σεζόν, έδειξε την στήριξη και την εμπιστοσύνη του σε πάρα πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για την Κ17 ξεκίνησε και έχουν ήδη κλειστεί τα πρώτα φιλικά με τις αντίστοιχες ομάδες Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΡΗΣ,ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ,ΠΑΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ΠΑΕ Μακεδονικός Θεσσαλονίκης.

Σχόλια