Ο Πυρσός δε θα σβήσει ..Φως στο τούνελ της αβεβαιότητας


Λύση την ύστατη στιγμή βρίσκουν στον Πυρσό Γρεβενών, που βάδιζε σε καθεστώς αβεβαιότητας αναφορικά με την κατηγορία συμμετοχής, αλλά ο πρόεδρος Κώστας Ντοβατζίδης ανακοινώνει άμεσα νέα μέλη στη διοίκηση, ανανεώσεις, μεταγραφές και την επιστροφή του Γιώργου Κουτσομήτρου μετά από μια τριετία.

Γλιτώνουν τη διάλυση και το τοπικό όπως φαίνεται οι «πράσινοι» της δυτικής Μακεδονίας, με έντονους… οιωνούς σωτηρίας και «λύτρωσης». Ο Πυρσός βρίσκει λύσεις εκ των έσω αλλά και όχι μόνο, με «είσοδο» νέων μελών, επιχειρηματιών από τα Γρεβενά.

 Ο πρόεδρος Κώστας Ντοβατζίδης θα ανακοινώσει την ανανέωση με τον προπονητή Χρήστο Λάλλο, αρκετούς παίκτες του περσινού ρόστερ και ίσως κάποιες μεταγραφές. 

Κοντά δείχνουν ο γκολκίπερ, Λάμπρος Αλεξίου, ο μέσος Θοδωρής Χαραλαμπίδης (Ιστιαίας, αμφότεροι παλιοί γνώριμοι) και ο μεσοεπιθετικός της Κοζάνης, Σκέρντι Χαματάι, ενώ επιχειρείται επαναφορά στα Γρεβενά του γηγενή επιθετικού, Νίκου Ντινόπουλου, παρότι πρόσφατα ανανέωσε με τη Νάουσα. 

Παράλληλα, στους Γρεβενιώτες γυρνά μετά από μια τριετία ο Γιώργος Κουτσομήτρος, ως διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΜΠΕΗΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ…
Ο Κώστας Ντοβατζίδης έχει προς διάθεση… ταβάνι τα 25.000 ευρώ, για μετακινήσεις, διαιτησίες και λειτουργικά, τα οποία θα παραδώσει στο νέο σχήμα που θα αναλάβει τη διαχείριση του Πυρσού (οι δυνατότητες των τελευταίων θα καθορίσουν ρόστερ και στόχους). 

mikriliga.com

Στην πρόσφατη άκαρπη γενική συνέλευση, που έγινε μεταξύ… συγγενών και φίλων (περίπου 10 παριστάμενοι) και δεν κράτησε πάνω από μισή ώρα ο Ντοβατζίδης ενημέρωσε ότι οι δυο υποψήφιοι χρηματοδότες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Αθηναίος επιχειρηματίας Γιάννης Παπαθεοδώρου (εμπόριο, φέρεται να είχε παλιότερα μετοχές σε ομάδα Φούτμπολ Λιγκ), ενώ ο άλλος δεν… φαίνεται (καταγωγή Γρεβενά), ζήτησαν διορία τεσσάρων ημερών. 

Τη Δευτέρα ενδέχεται να γίνει νέα συνέλευση, ενώ ως τότε οι ενδιαφερόμενοι για επένδυση αναμένεται να έχουν επαφές με παίκτες και ανθρώπους του συμβουλίου των «πράσινων». Στη διοίκηση αναμένεται να «μπει» ο γηγενής δάσκαλος Δημήτρης Μπέης, ενώ εξασφαλίστηκε ένας σπόνσορας ακόμα. 

Επίσης, ο Πυρσός θα αποκτήσει θυγατρική και το βάρος θα πέσει σε ακαδημίες, με ενιαίο και διευρυμένο Δ.Σ. Στους τρεις γηγενείς επιχειρηματίες που δείχνουν σταντ μπάι για εμπλοκή είναι και ο Τριαντάφυλλος Καζαντζίδης.

Σχόλια