Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης - Δόξα Λευκόβρυσης 6-0

Εύκολο απόγευμα είχε η Α.Ε. Κοζάνης απέναντι στην νεοφώτιστη στην Α’ Κατηγορία Δόξα Λευκόβρυσης στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης.



Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την ΑΕΚ καθώς μόλις στο 8′ ο νεαρός Ψιάνος αποχώρησε με διάστρεμα, το πρώτο γκολ του Χρήστου Καραγεώργου στο 20′ “έλυσε τα πόδια” των κιτρινόμαυρων που στην συνέχεια σημείωσαν άλλα τρία γκολ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 26′ με φάουλ ο Καραγεώργος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στο 35΄ο 16χρονος Αντώνης Τρούπκος “άνοιξε τον λογαριασμό του” στην ΑΕΚ ενώ στο 42′ ο 17χρονος Λάζαρος Κουνάβας έκανε κι αυτός “σεφτέ” στα γκολ σημειώνοντας το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 55′ με νέο φάουλ του Καραγεώργου (χατ-τρικ) ενώ το σκορ έκλεισε ο Αλέξης Σαλονιίδης στο 62′.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού η ΑΕΚ κατέβασε ταχύτητα ενώ η Δόξα Λευκόβρυσης δεν μπόρεσε να πετύχει το “γκολ της τιμής”, παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, με συνολικά τέρματα 0-11 μετά από μόνο δύο παιχνίδια.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Χ. Βοριαζίδης): Γάτας, Στεφανόπουλος, Τρέβλας, Δούμας, Μήττας, Μπαλίτσας (46′ Σαράφας), Παπαρίζος, Ψιάνος (8′ λ.τ. Κουνάβας), Σαλονικίδης, Καραγεώργος, Τρούπκος.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ (Ν. Παπαδημόπουλος): Κυριλίδης, Ντερίλας, Βρόϊκος, Ασλανίδης, Αρ. Ζυμπάς Ι, Δαβάνης, Μούκας, Παναγιωτίδης, Τσιπλακάκης (52′ Σ. Ζυμπάς), Φυτόπουλος, Μενενάκος (46′ Αρ. Ζυμπάς ΙΙ).

Διαιτητής: Χ. Κωνσταντινίδης.
Βοηθοί: Κανδυλιώτης, Μ. Τσιγγένης.

aekozanis.gr


Σχόλια