Τον λύγισαν οι οικονομικές δυσκολίες... Εορδαϊκός τέλος!


Άκαρπες ήταν τελικά οι ενέργειες   της επιτροπής που προσπάθησε  να κρατήσει τον Εορδαϊκό στην Γ’  εθνική.
Όπως μας είπε πριν λίγο ο Ιωακείμ Ρουσάκης, μέλος της επιτροπής αυτής,  βρίσκαμε μπροστά μας συνεχώς εμπόδια κι ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος μας.  


Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ιωακείμ Ρουσάκης
"Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε να σβήσει η ιστορική ομάδα του Εορδαϊκού και κάναμε ενέργειες να τον κρατήσουμε όρθιο. Δεν παραλάβαμε ομάδα αλλά μόνο ένα δελτίο  ποδοσφαιριστή. Πληρώσαμε τις οφειλές προς την ΕΠΣ Κοζάνης,  που ήταν 1100 ευρώ και δηλώσαμε αν και εκπρόθεσμα τη συμμετοχή μας στη Γ’ εθνική .

Αναζητήσαμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Τα προβλήματα πολλά , κυρίως οικονομικά  από τη μία αλλά και αδυναμία να συμπληρώσουμε το ρόστερ από την άλλη.

Βρήκαμε πόρτες κλειστές!!!

Οι παραπάνω λόγοι μας οδήγησαν στην απόφαση να μην κατέβει τελικά ο Εορδαϊκός σε κανένα πρωτάθλημα ...τουλάχιστον για φέτος.Το επόμενο διάστημα θα εξετάσουμε πιθανές συνεργασίες για να επανέλθει ο Εορδαϊκός στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο του χρόνου."

Τι γίνεται από δω και πέρα όμως; … θα έχει αντίκτυπο η μη συμμετοχή  του Εορδαϊκού στην Γ’  εθνική για τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης;

Όπως μας είπαν οι ιθύνοντες της επιτροπής,  αύριο κιόλας θα σταλεί έγγραφο στην ΕΠΟ για τη μη συμμετοχή του Εορδαϊκού.
Αν δεν συμπεριληφθεί ο Εορδαϊκός στην κλήρωση της Γ’  εθνικής  τότε κανένα πρόβλημα για τον αριθμό των ομάδων που θα πέσουν κατηγορία στα τοπικά πρωταθλήματα.  Θα ισχύσει ότι ίσχυε από την αρχή.

Θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες από την Α' κατηγορία εφόσον  Μακεδονικός Φούφα και ΑΕΠ δεν υποβιβαστούν από την Γ’ εθνική.

Ευχή της στήλης , αλλά και όλων  των  φιλάθλων του Ν.  Κοζάνης οι ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης να τα καταφέρουν και να πραγματοποιήσουν καλή πορεία στην Γ’  εθνική.


  

Σχόλια