Γ’ Εθνική: ΑΕ Ποντίων – Μακεδονικός Φούφα 0-1 | φωτο - βίντεο

Ασταμάτητος ο Μακεδονικός Φούφα πήρε το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΠ  εκτός έδρας με σκορ 0-1  και απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής!
Φέτος η ομάδα του Φούφα παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο και αρχίζει σιγά - σιγά να δείχνει  αλλαγή φιλοσοφίας και αλλαγή στον τρόπο σκέψης και ανάπτυξης  στο   παιχνίδι του.
                                                                                                                 βίντεο: Vicky Gewrgiou
Σε αυτό το κομμάτι μεγάλο  μερίδιο ευθύνης  έχει ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κερλίδης.

Η ΑΕΠ από την άλλη ήταν ανταγωνιστική στο παιχνίδι και γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες.
Μια ήττα που δε σημαίνει τίποτα και δε μπορεί να επισκιάσει με τίποτα την μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία της ομάδας. Ο κ Γιάννης Σαμαράς έχει καταφέρει με τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάζουν σε κάθε παιχνίδι ένα πειθαρχημένο αγωνιστικά  σύνολο.

Στα καθαρά αγωνιστικά, μέτριο σε γενικές  γραμμές ποιοτικά παιχνίδι με δυνατές αλλά καθαρές μονομαχίες.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στις αρχές του Β'  μέρους που μπήκαν και πατούσαν στο γήπεδο πιο καλά,  να πετύχουν το γκολ με τον Τοπάλη και να πάρουν δίκαια  το διπλό και τους τρεις βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 16' σουτ Μπουρντουζάν , άουτ.
Στο 31' ωραία προσπάθεια Χαματάι , σέντρα σουτ, διώχνει ο Παπαδόπουλος σε κόρνερ.
Στο 33' Τοπάλης κάθετη στον Ματούλα, μόνος του , πλασάρει , αλλά ο Κοτταρίδης λέει όχι
Στο 36' δε διώχνουν καλά οι αμυντικοί του Φούφα , η μπάλα στον Μπουρντουζάν που σουτάρει αμέσως, για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Παπαδόπουλος.
Στο 40' σέντρα σουτ Τοπάλη διώχνει σε κόρνερ ο Κοτταρίδης.
Στο 47' σέντρα Σιδηρόπουλου καρφωτή κεφαλιά του Χαραλαμπίδη πετάγεται ο έμπειρος Κοτταρίδης και πραγματοποιεί εκπληκτική επέμβαση δείγμα της μεγάλης του κλάσης.


Στο 50' λάθος Δημητριάδη , τη μπάλα θα την κερδίσει ο Δούφας , θα κάνει το σουτ από πλάγια , ο Κοτταρίδης θα αποκρούσει, θα φτάσει στον Τοπάλη που με δυνατό συρτό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 61' κόρνερ Σαββούδη , η μπάλα θα φτάσει στον Ακριτίδη, σουτ λίγο έξω από την περιοχή , άουτ.
Στο 83' ο Ασλαμπάνογλου θα βγάλει την παράλληλη σέντρα , ο Χάιτας  θα τη στείλει στα δίχτυα αλλά σημειώνετε από τον επόπτη σε θέση οφσάιντ.
Στο  85' Σέντρα Παπαγαθονίκου σουτ  από κοντά του Μπουρντουζάν στο κάθετο δοκάρι αλλά είχε σημειωθεί νωρίτερα  οφσάιντ από τον επόπτη.
Στο 88' σέντρα Μπατμά , κεφαλιά Μπουρντουζάν άουτ.

Α.Ε. Ποντίων (Γιάννης Σαμαράς):  Κοταρρίδης, Ντούκα (74’ Παπουτζίδης), Πασχαλίδης, Δημητριάδης (64’ Ίττης), Σαββίδης, Παπαδόπουλος (55' Παπαγαθονίκου), Burdujan, Μετικάνος (84’ Μπατμάς), Σαββούδης, Χαματάι, Ακριτίδης.

Μακεδονικός Φούφα (Γιάννης Κερλίδης):  Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Πιριτζάους, Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου, Τσικόπουλος (61’  Χάιτας), Δούφας (66’ Καλογιαννίδης), Γκελοσάνι, Τοπάλης, Ματούλας(76’ Κοπατσάρης).


Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος
Βοηθοί: Δημόπουλος. Δράγος

Δηλώσεις προπονητών Γιάννη Κερλίδη και Γιάννη Σαμαρά 



Δηλώσεις ποδοσφαιριστών Θωμά Πιρίτσαους  και Δημήτρη Πασχαλίδη  







Σχόλια